ورکشاپ بلند بردن ظرفیت به کارمندان ریاست عمومی تفتیش داخلی تدویر یافت

ورکشاپ بلند بردن ظرفیت به کارمندان ریاست عمومی تفتیش داخلی به ریاست انجینر عبداللطیف خالد، به کارمندان این ریاست تدویر یافت و تا چند روز دیگر ادامه خواهد داشت.
در این ورکشاپ رئیس ریاست سیستم ها و تخلفات، سرپرست ریاست عواید و گمرکات، سرپرست ریاست عمومی بودجه و خزاین و همچنان سرپرست ریاست دارایی ها و بلند بردن ظرفیت ها نیز حضور داشتند.
در ابتداء رئیس عمومی تفتیش داخلی در مورد اهمیت این ورکشاپ به اشتراک کننده گان معلومات داده افزود، که تمام کارمندان باید مطابق با عصری جدید و تکنالوژی به شکل مسلکی و تخصصی عیار نمایند و همچنان در ورکشاپ های مسلکی و تخصصی اشتراک ورزند تا تجارب خویشرا را با دیگران انتقال دهند. متعاقبآ اشتراک کننده گان به نوبه خود در مورد ارزش این ورکشاپ نظریات شان را ابراز کردند.
قابل یادآوری است که از جانب کارمندان اصلاحات دفتر تفتیش در باره AMIS ( Audit Management Information System) به رئیس عمومی تفتیش داخلی معلومات دا ده شد و بعدآ ایشان در مورد نو اوری سیستم ارزیابی کارمندان و سیستم پیگیری هدایات لازم داد و مجلس را با خواندن دعایه اختتام بخشید.