نامزد وزیر و سرپرست وزارت مالیه با بزرگان و متنفذین ولسوالی شهدای ولایت بدخشان در مورد اعمار ۴۰ کیلو متر سرک در این ولسوالی صحبت نمود

admin_mof
چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۵ - ۱۳:۵۴
خبر

محترم عبدالهادی ارغندیوال، نامزد وزیر و سرپرست وزارت مالیه امروز مؤرخ ۶ سنبله ۱۳۹۹ با بزرگان و متنفذین ولایت بدخشان در مقر وزارت مالیه دیدار کرد.

در نخست اهالی ولسوالی شهدا ولایت بدخشان و چهار ولسوالی دیگر این ولایت در رابطه به اعمار ۴۰ کیلومتر سرک که ولسوالی شهدا را با دیگر ولسوالی ها وصل می نماید، صحبت نمودند. ایشان خواهان اعمار این سرک در دو مرحله گردیده و افزودند که کارهای ابتدائی سرک متذکره از طرف وزارت فواید عامه به اتمام رسیده است و خواهان همکاری بودجوی وزارت مالیه در این زمینه می باشیم.

سرپرست وزارت مالیه گفت که هدف و اولویت ما نیز توجه به ولسوالی های که تا اکنون پروژه های انکشافی کمتری در آن تطبیق گردیده است، می باشد و در بودجه سال آینده ما تلاش می نمائیم تا به ولایات کم توسعه توجۀ بیشتری صورت بگیرد. سرپرست وزارت مالیه گفت که در سال مالی روان شیوع ویروس کرونا بالای جمع آوری عواید ملی ما تاثیراتی منفی گذشته است، ولی باآنهم به ریاست عمومی بودجه وزارت مالیه هدایت داد تا در صورت امکان بودجه لازم برای اعمار ۲۰ کیلومتر سرک را برای شان فراهم نماید. در صورتیکه در سال جاری امکانات بودجوی موجود نباشد این بودجه در شش ماه نخست سال آینده مد نظر گرفته شود و کار اعمار متباقی الی ختم سال آینده نظر به امکانات بودجوی اکمال خواهد گردید.

خبر

در اخیر اهالی ولایت بدخشان از سرپرست وزارت مالیه تشکری نموده و افزودند که با اعمار سرک متذکره تسهیلات لازم برای اهالی ولایت بدخشان فراهم می گردد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۶:۳۲
Background image

نشستی مطبوعاتی به منظور اعلان تخفیف های مالیاتی دایر گردید

یکشنبه، 21 سرطان 1405 هـ.ش
به اساس پیشنهاد وزارت مالیه و هدایت شفاهی عالیقدر امیرالمومنین (حفظه الله تعالی) تخفیف های مالیاتی در بخش های مختلف سکتور خصوصی (صنعت و تجارت) طی نشستی. . .

بازگشت به صفحه خبر