نشست مشورتی وزارت مالیه با ادارات سکتوری در مورد تعدیل وجوۀ برخی پروژه ها به منظور مبارزه علیه ویروس کرونا

admin_mof
شنبه ۱۳۹۹/۲/۲۷ - ۱۵:۴۸
خبر

محترم عبدالهادی ارغندیوال نامزد وزیر و سرپرست وزارت مالیه امروز مؤرخ ۲۷ ثور ۱۳۹۹ با مسئولین ادارات سکتوری که پروژه های شان توسط بانک جهانی تمویل می گردد، نشست مشورتی برگزار نموده و با ایشان در مورد تعدیل وجوۀ شماری از پروژه ها و اختصاص آن در بخش مبارزه علیه ویروس کرونا بحث و تبادل نظر نمود.
در این نشست، سرپرست وزارت مالیه در مورد تعدیل برخی پروژه های ادارات سکتوری که وجوۀ شان در بخش مبارزه علیه کرونا اختصاص خواهد یافت، معلومات ارائه نموده افزود از اینکه کشور در شرایط اضطراری قرار دارد، حکومت برای مبارزه علیه ویروس کرونا و رسیدگی به وضعیت اقتصادی ناشی از شیوع این ویروس می خواهد که برخی پروژه های تمویل شده توسط بانک جهانی را در مشورت با ادارات سکتوری و بانک تعدیل نماید که هدف از نشست امروز نهائی سازی این تعدیلات در مشورت و هماهنگی با ادارات ذیربط می باشد. وی افزود که وزارت مالیه بعد از نهائی سازی این پروژه ها، لست های مربوطه را غرض نظر خواهی و منظوری به مقام عالی ریاست جمهوری ارسال می نماید که بعد از منظوری مقام مذکور به بانک جهانی پیشنهاد می گردد.

خبر

در این نشست مسئولین ادارات سکتوری نظریات و پیشنهادات شانرا شریک نموده و موافقت خویشرا با تعدیل وجوۀ برخی پروژه ها اعلام نمودند.
سرپرست وزارت مالیه گفت که تمام پروژه هایکه قرار است در آن تعدیل صورت گیرد سال آینده دوباره توسط بانک جهانی تمویل می شود مگر آنعده از پروژه های که بنا بر مشکلات مختلف حذف گردند.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۶
Background image

در دو هفتۀ گذشته مقدار زیادی اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردید

 ۳۰قوس۱۴۰۴هـ.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه در دو  هفتۀ گذشتۀ در ساحات مختلف ولایات قندهار، نیمروز، فراه، قندز و هلمند مقدار زیادی اموال قاچاقی را ضبط نموده اند،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۴۲
Background image

ریاست سمع شکایات مالیه دهنده گان ۲۷ شکایت مالیه دهنده گان را بررسی نموده است

۲۷ قوس ١٤٠٤هـ.ش

ریاست سمع شکایات مالیه دهنده گان وزارت مالیه در ماه عقرب  (۲۹) شکایت را از سوی مالیه دهنده گان دریافت نموده است، که از این جمله بعد از بررسی مطابق قانون (۲۷) قضیه را حل. . .

بازگشت به صفحه خبر