سرپرست وزارت مالیه با وزیر دولت در امور شهداء و معلولین در مورد اصلاحات سیستمی و اداری آن اداره بحث نمود

admin_mof
دوشنبه ۱۳۹۸/۶/۱۱ - ۹:۲۶
خبر

محترم پروفیسور محمد همایون قیومی، سرپرست وزارت مالیه و مشاور ارشد مقام عالی ریاست جمهوری در امور زیربناء امروز مؤرخ ۱۰ سنبله ۱۳۹۸ با محترم لعل الدین آریوبی، وزیر دولت در امور شهداء و معلولین در مقر وزارت مالیه دیدار نمود.

در این دیدار، وزیر دولت در امور شهداء و معلولین در رابطه به کارکردها، ماهیت و نوعیت فعالیت این اداره، تطبیق اصلاحات سیستمی و اداری در وزارت دولت در امور شهداء و معلولین، مسایل بودجوی و کمبود منابع ادارۀ متذکره به سرپرست وزارت مالیه معلومات مختصر ارائه کرده و از ایشان درخواست نمود تا بادرنظرداشت اهمیت کاری این اداره در بخش بودجۀ آن تجدید نظر صورت گیرد.

سرپرست وزارت مالیه گفت که بزودی نشست های استماعیۀ بودجه ملی سال مالی ۱۳۹۹ برگزار می گردد، وزارت دولت در امور شهداء و معلولین مانند سائر واحدهای بودجوی مشکلات منابع و مسایل بودجوی اش را در نشست استماعیه بودجه ارائه نماید. وزارت مالیه در بخش تخصیص بودجه بادرنظرداشت قوانین نافذه و امکانات همکاری لازم خواهد نمود.

محترم قیومی در مورد تطبیق اصلاحات سیستمی به وزیر دولت در امور شهداء و معلولین یاد آور شد که کمیتۀ متشکل از ریاست عمومی خزینۀ تقاعد وزارت مالیه، ادارۀ ثبت احوال نفوس و اصلاحات اداری تشکیل شود تا چگونگی تطبیق اصلاحات لازم در آن اداره را بررسی نماید.

همچنان سرپرست وزارت مالیه گفت که برای ثبت دقیق ارقام و احصائیه مستحقین ورثۀ شهداء و معلولین و ارائه خدمات لازم به ایشان باید از ریاست عمومی خزینۀ تقاعد و ادارۀ ثبت احوال نفوس کمک گرفته شود. وی افزود که ما کمک رسانی به معلولین و ورثۀ شهداء را از وجایب خویش دانسته و وزارت مالیه در این زمینه همکاری لازم خواهد نمود.

خبر

وزیر دولت در امور شهداء و معلولین ضمن تشکری از همکاری سرپرست وزارت مالیه گفت که ما بالای کمیته مشترک کار می نماییم تا تجارب ریاست عمومی خزینۀ تقاعد و ادارۀ ثبت و احوال نفوس را از نزدیک مشاهده نموده و در بخش شناسائی مستحقین ورثۀ شهداء و معلولین از آن استفاده خواهیم کرد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۵:۱۷
Background image

ششمین نشست هیئت رهبری وزارت مالیه برگزار گردید

۷ جدی، ۱۴۰۴هـ.ش
ششمین نشست هیئت رهبری سال روان (۱۴۴۷هـ.ق) تحت ریاست حاجی عبدالقدیر احمد معین مالی وزارت مالیه و با اشتراک معینان اداری و عواید و گمرکات، روئسا و مسئولین مربوطه در مقام. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۱۷
Background image

نهمین نشست هیئت رهبری ریاست عمومی عواید دایر گردید

۷ جدی ۱۴۰۴هـ.ش
نهمین نشست هیئت رهبری ریاست عمومی عواید وزارت مالیه تحت ریاست رئیس عمومی عواید الحاج مولوی سفر محمد سحر و با اشتراک معاونین این ریاست و روئسای مربوطه در تالار جلسات. . .

بازگشت به صفحه خبر