خریداری ماشین آلات برای فعال سازی مجدد فابریکۀ پنبه دانه و روغن نباتی بلخ

admin_mof
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱۲ - ۱۱:۱۰
خبر

محترم شفیق الله شهرانی، رئیس عمومی تصدی ها و شرکت های دولتی وزارت مالیه و محترم محمد حسن مستقیم، رئیس تصدی جن و پرس روغن نباتی بلخ طی سفر به جمهوری ازبکستان مطابق تفاهم نامه تدوین شده میان افغانستان و ازبکستان ماشین آلات پنبه و روغن نباتی را خریداری نمودند. خریداری این ماشین آلات جهت فعال سازی دوباره فابریکه پنبه و روغن نباتی بلخ صورت گرفته است و قرار است الی یک ماه آینده به افغانستان وارد گردد.
با نصب و مونتاژ این ماشین آلات تولید روغن نباتی و پنبه دانه با قیمت خیلی ارزان در ۲۴ ساعت به ۸ تن میرسد. باید تذکر داد که بعد از شش ماه اول و ارزیابی بازار تقاضا در افغانستان کار روی بلند بردن ظرفیت تولیدی از ۱۰۰ الی ۱۵۰ تن در روز آغاز خواهد شد.
قابل تذکر است که تفاهمنامه دو جانبه مشورتی و تخنیکی که میان دو کشور جهت فعال سازی مجدد فابریکات روغن نباتی و پنبه دانه افغانستان قبلا به امضا رسیده بود، در آن تصمیم گرفته شد تا حکومت افغانستان پلان تطبیقی را به منظور استفاده بهتر و حد اکثری ترتیب و پیگیری نماید.

خبر

 

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۶
Background image

در دو هفتۀ گذشته مقدار زیادی اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردید

 ۳۰قوس۱۴۰۴هـ.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه در دو  هفتۀ گذشتۀ در ساحات مختلف ولایات قندهار، نیمروز، فراه، قندز و هلمند مقدار زیادی اموال قاچاقی را ضبط نموده اند،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۴۲
Background image

ریاست سمع شکایات مالیه دهنده گان ۲۷ شکایت مالیه دهنده گان را بررسی نموده است

۲۷ قوس ١٤٠٤هـ.ش

ریاست سمع شکایات مالیه دهنده گان وزارت مالیه در ماه عقرب  (۲۹) شکایت را از سوی مالیه دهنده گان دریافت نموده است، که از این جمله بعد از بررسی مطابق قانون (۲۷) قضیه را حل. . .

بازگشت به صفحه خبر