بررسی ربع اول پروژه های بانک انکشافی آسیائی در افغانستان

admin_mof
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ - ۱۴:۱۳
خبر

رهبری وزارت مالیه و بانک انکشاف آسیائی پروژه های این بانک برای افغانستان را در ربع اول سال مالی ۱۳۹۹ بررسی کردند.
هدف این بررسی ، ارزیابی عملکرد پروژه ها و انطباق آن با توافقنامه های مالی آن، گزارش در مورد تاثیرات پروژه ها، نظارت از نتایج پروژه ها مطابق به استراتیژی مشارکت بانک انکشاف آسیائی و حکومت افغانستان، ارزیابی تطبیق اقدامات قبلی این بررسی، شناسایی و حل مشکلات سیستماتیک که در تطبیق پروژه ها تاثیر گذار اند و شناسایی مشکلات استراتیژیک در رابطه به کمک ها و موثریت پروژه ها می باشد.

خبر


بانک انکشاف آسیائی در حال حاضر ۲۶ پروژه بزرگ به قیمت مجموعی ۳.۲ ملیارد دالر در سکتور های ترانسپورت، انرژی، زراعت و منابع طبیعی دارد، که توسط وزارت خانه های زراعت آبیاری و مالداری، وزارت ترانسپورت، اداره ملی تنظیم امور آب و د افغانستان برشنا شرکت در حال تطبیق می باشد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۶
Background image

در دو هفتۀ گذشته مقدار زیادی اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردید

 ۳۰قوس۱۴۰۴هـ.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه در دو  هفتۀ گذشتۀ در ساحات مختلف ولایات قندهار، نیمروز، فراه، قندز و هلمند مقدار زیادی اموال قاچاقی را ضبط نموده اند،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۴۲
Background image

ریاست سمع شکایات مالیه دهنده گان ۲۷ شکایت مالیه دهنده گان را بررسی نموده است

۲۷ قوس ١٤٠٤هـ.ش

ریاست سمع شکایات مالیه دهنده گان وزارت مالیه در ماه عقرب  (۲۹) شکایت را از سوی مالیه دهنده گان دریافت نموده است، که از این جمله بعد از بررسی مطابق قانون (۲۷) قضیه را حل. . .

بازگشت به صفحه خبر