وزارت مالیه جایگاه برتر اطلاع رسانی را در میان ادارات دولتی کسب کرد

admin_mof
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۸ - ۹:۲۹
خبر

وزارت مالیه جایگاه برتر اطلاع رسانی را در سروی که امروز مورخ ۷ میزان ۱۳۹۹ نهاد دیدبان شفافیت افغانستان به نشر رساند، جایگاه برتر اطلاع رسانی را در میان ادارات دولتی کسب کرد.

در این سروی ادارات دولتی به اساس شاخص های اقدامات نهاد، نشر کنشی( پیشگیرانه) و نشر واکنشی مورد ارزیابی قرار گرفتند. به اساس سروی متذکره وزارت مالیه در میان ۱۹ اداره دولتی توانست که ۴۱٪ را از بلندترین نمره که ۴۷٪ می باشد، اخذ نموده و مقام چهارم را در میان ادارات دولتی کسب کرد.

در این سروی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کمیسیون مستقل اصلاحات اداری و خدمات ملکی و اداره تدارکات ملی به ترتیب جایگاه اول، دوم و سوم را کسب نمودند.

وزارت مالیه متعهد به تطبیق قانون دسترسی به اطلاعات بوده و همواره کوشیده است که مطابق آن اطلاعات و معلومات را به اسرع وقت به دسترس مخاطبان و متقاضیان قرار دهد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۳:۴۸
Background image

در دو هفته گذشته یک مقدار اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردید!

۱۳عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه در دو هفته گذشته در ساحات مختلف ولایات قندهار، فراه و هلمند یک مقدار اموال قاچاقی را ضبط نموده اند، که قاچاقچیان می. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

جلسه آفر گشایی پروژه ساخت مارکیت تجارتی ظاهر شاهی برگزار گردید!


۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست عمومی املاک امارتی وزارت مالیه جلسه آفرگشایی پروژه ساخت مارکیت تجارتی ظاهر شاهی واقع ناحیه (۱) مندوی شهر کابل را با حضور داشت چندین شرکت داوطلب در سالون کنفرانس. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۴:۲۲
Background image

مسوده تفاهم ‌نامه اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی افغانستان و ایران مورد بحث قرار گرفت

۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه آمادگی برای اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی میان امارت اسلامی افغانستان و جمهوری اسلامی ایران به ریاست انجنیر سلطان محمد زبیر معین پالیسی وزارت مالیه، با. . .

بازگشت به صفحه خبر