دیدار سرپرست وزارت مالیه از بخش کارگو- گمرک میدان هوایی بین المللی حامد کرزی و جلوگیری از فرار مالیاتی

admin_mof
شنبه ۱۴۰۰/۳/۱ - ۸:۴۵
خبر

محمد خالد پاینده، سرپرست وزارت مالیه از بخش کارگو – گمرک میدان هوایی میدان هوایی بین المللی حامد کرزی دیدار کرد. هدف از این دیدار بررسی وضعیت گمرک مذکور بود

به اساس اطلاعاتی که به رهبری وزارت مالیه مبنی بر فرار عواید و طی مراحل غیر قانونی اموال در گمرک مذکور رسیده بود، بخش تنفیذ ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه هیئتی را جهت نظارت و بررسی این حادثه در گمرک مذکور توظیف نمود.

هئیت مذکور دوعراده موتر سراچه را که از گمرک خارج شده بود با چند واسطه دیگر در داخل گمرک توقف و به گدام گمرک مذکور جهت تخلیه بردند. قرار اظهارنامه ۱۰۱۰ مورخ ۱۹ ثور سال جاری به تعداد ۱۶ قلم جنس به ارزش ۶ صدو ۸۲ هزارو ۵۵۰ افغانی در گمرک میدان هوایی بین المللی حامد کرزی طی مراحل و تحویل بانک گردیده بود.

هیئت توظیف شده بعد از تخلیه و تشریح دوباره اقلام مذکور در حضور مالک اموال و مسئولین گمرک میدان هوایی بین المللی حامد کرزی و سنجش ابتدایی به تعداد ۸۵ قلم جنس را با تفاوت اصل محصول مبلغ ۱۱ میلیون ۸۵۹ هزار و ۲۹۶ افغانی و جرایم تخلف ۴۳ میلیون و ۹۹۳ هزارو ۹۳۵ افغانی که جمعا ۵۵ میلیون و ۸۵۳ هزار و ۲۳۱ افغانی می شود، محاسبه نمودند.

در همین رابطه دیداری که سرپرست وزارت مالیه از گمرک یادشده داشت، رئیس تنفیذ قانون گمرکات وزارت مالیه در مورد اموال ضبط شده و محصول گمرکی آن به ایشان معلومات ارائه کرد.

محمد خالد پاینده، سرپرست وزارت مالیه ضمن تشکری از بخش تنفیذ گمرکات وزارت مالیه گفت- طبق تعهدات ما با ملت افغانستان امروز یک گام مثبت دیگر را در راستای مبارزه علیه فساد برداشتیم. ما تعهد سپرده بودیم که برای بقای نظام باید از فساد جلوگیری کنیم. اگر همکاری و هماهنگی میان ارگان های ذیربط وجود داشته باشد، زمینه فساد گرفته می شود. وی علاوه کرد که ما به تعهدات خویش پابند بوده و خوشبتختانه تا حدودی توانسته ایم که شفافیت نسبی را در امر جمع آوری عواید ملی به میان بیاوریم. سرپرست وزارت مالیه افزود که اقدامات خویش را در راستای مبارزه علیه فساد بسنده ندانسته و تلاش می نمائیم تا گام های بیشتری را برای تطبیق اصلاحات، تامین شفافیت و مبارزه علیه فساد برداریم.

خبر

آقای پاینده گفت که باید سیستم در گمرکات کشور طوری تنظیم شود که راه های قاچاق مسدود و از فساد جلوگیری گردد. همچنان کارکنان صادق و متعهد تشویق و حمایت و با کارکنان متخلف برخوردهای قانونی صورت گیرد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۴:۱۷
Background image

د مالیې وزارت او جهان خصوصي پوهنتون ترمنځ هوکړه لیک لاسلیک سو

د کب۱۷مه ۱۴۰۴هـ.ل

د مالیې وزارت او جهان خصوصي پوهنتون ترمنځ د علمي او تخصصي همکارۍ په موخه هوکړه لیک لاسلیک سو.
دا هوکړه لیک د مالیې وزارت د کارکوونکو چارو رئیس مولوي عبیدالله ابو احمد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

تفاهمنامه همکاری میان وزارت مالیه و پوهنتون خصوصی جهان به امضاء رسید

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش

تفاهمنامه همکاری های علمی و تخصصی میان وزارت مالیه و پوهنتون خصوصی جهان  به امضاء رسید.
این تفاهمنامه از سوی مولوی عبیدالله ابو احمد، رئیس امور کارکنان و داکتر. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۴:۱
Background image

نشست مشورتی بین روئسای گمرکی و مستوفیان ولایات زون شمال و شمال شرق دایر گردید

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش

یک هیئت تحت ریاست مفتی عبدالمتین سعید معین عواید و گمرکات وزارت مالیه با همراهی مولوی سفر محمد سحر، رئیس عمومی عواید و مولوی ندا محمد صدیقی رئیس خدمات حقوقی و پالیسی. . .

بازگشت به صفحه خبر