سرپرست وزارت مالیه با شماری از وزراء، مسئولین ادارات مستقل و نماینده گان واحد های بودجوی ملاقات نمود

admin_mof
سه‌شنبه ۱۳۹۷/۱۱/۱۶ - ۱۰:۵۸
ملاقات با مسوولین

محترم داکتر محمد همایون قیومی، سرپرست وزارت مالیه و مشاور ارشد مقام عالی ریاست جمهوری در امور زیربناء امروز مؤرخ ۱۳ دلو ۱۳۹۷ با شماری از وزراء، مسئولین ادارات مستقل و نماینده گان واحدهای بودجوی در خیبرهال وزارت مالیه ملاقات نمود.

در این ملاقات در رابطه به مرور و بررسی نقش مؤسسات سازمان ملل متحد در عملی ساختن برنامه ها و پروژه ها خارج از بودجۀ ملی و نقش ظرفیت وزارتخانه های مربوطه در مورد انسجام و همآهنگی بیشتر میان مؤسسات سازمان ملل متحد و ادارات حکومتی تاکید صورت گرفت.

قابل تذکر است که نشست وزارت مالیه در مورد عملی ساختن برنامه ها و پروژه ها خارج از بودجۀ ملی با ادارات ذیربط امروز آغاز گردید و قرار است که بشکل سکتور وار با سائر ادارات دولتی نیز تداوم یابد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۵:۲۷
Background image

نشستی به منظور هماهنگی بیشتر میان آمرین مالی گمرکات و مستوفیت های ولایات برگزار گردید

۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

نشستی به منظور هماهنگی بیشتر میان آمرین مالی گمرکات و مستوفیت های ولایات در تالار خیبر وزارت مالیه برگزار گردید.
در این نشست، حاجی عبدالقدیر احمد معین مالی، مولوی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳ - ۱۶:۳
Background image

آمریت سمع شکایات وزارت مالیه به (۲۳) شکایت رسیدگی کرده است

۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

آمریت سمع شکایات تفتیش داخلی وزارت مالیه رسیدگی به شکایات ناشی از فساد، کم کاری، سهل انگاری و برخورد غیر مسئولانه برخی مسئولین مربوط به این وزارت را به عهده داشته و. . .

بازگشت به صفحه خبر