اهمیت مدیریت منابع انسانی در ادارات دولتی
نوید میرزائی آمر هماهنگی دفتر معینیت اداری وزارت مالیه
در جهان امروزی، نظر به موفقیت های چشمگیری که توسط انسان های هوشمند از طریق تلاش ها در پیشرفت سازماندهی مدیریت منابع انسانی و بشری به وقوع پیوسته است، همانا دانش مسلکی و مهارت های لازم مدیریت انسانی بوده که در پیشرفت سازماندهی، رسالت و تأمین کیفیت کاری و مدیریت آن در ادارات دولتی، مؤثریت و انتقال دانش را جهت کنترول و مدیریت بهتر کاری به وجود آورده است.
منابع انسانی اصطلاحی است که برای توصیف مدیریت و توسعه کارکنان در یک اداره استفاده می شود و می توان آن را بزرگترین قوۀ فکری، نیروی بشری، ایجاد انگیزه برای کارکنان ادارات دولتی دانست که نقطه آغاز مدیریت و رهبری در ادارات دولتی و سازمان های خصوصی بوده و همچنان منحیث مرجعی تأثیرگذار می باشد. حیات هر اداره وابسته به منابع انسانی و بشری است که اصلی ترین سرمایه مادی در ادارات دولتی و سازماندهی آن اداره محور اصلی را برای رسیدن به اهداف تعین شده با اهمیت جلوه داده و مدیریت می نماید.
از آن جای که نیروی انسانی به طور مؤثر و کار آمد در مدیریت نیروی بشری به وسیله مهارت های مسلکی در داخل و خارج یک اداره به کار گرفته میشود، اهمیت منابع انسانی را در سطح بالا به منظور تصمیم گیری ها در ادارات دولتی تحت تأثیر بلندی قرار می دهد.
به همین علت مدیریت منابع انسانی در ادارات دولتی، با ارزش ترین نیروی قوی و سرمایه ملی یک کشور بوده که می تواند با خلاقیت، ابتکارات، مهارت و نوآوری را که در ذهن منحیث یک انسان توانمند و با تجربه دارد به اداره دولتی انتقال دهد. با توجه به موضوعات فوق، باید تذکر داد که در واقع نیروی انسانی بخش از منابع انسانی به شمار می رود که افراد شامل کار در چوکات کاری یک اداره دولتی و یا سازمان های ملی و بین المللی به انجام کار های مشخص و پیچیده مشغول اند. اما منابع انسانی مجموعی از جریان ها، دارایی ها و مهارت های انسانی در یک اداره می باشد که میتواند سرمایه بزرگ آن اداره به حساب آید.
در حقیقت مدیریت منابع انسانی میتواند عملکرد استراتیژیک برای انسجام بخشیدن مدیریت مؤثر، کار آمد، نیاز ها، خواسته ها و درک شرایط کاری ادارات دولتی را در مسیر تحقق یافتهی آن اداره کمک کرده و قدرت سازماندهی اداره را به طرف اهداف تعیین شده به حیث یک نقطه وصل نزدیک می نماید.
منابع انسانی با اهمیت ترین بخش در ادارات دولتی بوده که نقش برازنده یی را در پیشرفت و سازماندهی فعالیت های اقتصادی به طور گسترده و توسعه واحد های تولیدی جهت بهتر ساختن فعالیت های انکشافی و رفاه عامه، به منظور بکار گیری روند جدید در تعیین کمیت و کیفیت کاری ادارات را دارا می باشد.
همچنان منابع انسانی را در ادارات دولتی می توان بحیث معمار زیربنای اصلی، ابتکارات، نوآوری، انکشاف ذهن، خلاقیت، انکشاف فعالیت های اقتصادی و اصلی ترین سرمایه یک کشور جهت رسیدن به هدف تعین شده یی آن دانست. مدیریت منابع انسانی از اهمیت بالایی در عرصه یی تقویت سیاست های اقتصادی، حفظ رابطه یی دوستانه با هم قطاران، منابع انسانی ادارات مختلف، همسوی با کارمندان داخلی اداره، توسعه و بهبود رضایت کارکنان دولتی در امر اجرایی امور کاری برخوردار است. مدیریت منابع انسانی با بر قراری روابط نیکو و سازنده جهت تقویت نقاط قوت کارمندان دولتی برای رفع ضعف های آن همواره تلاش ورزیده، که در نهایت باعث تقویت اصل شایستگی، تأمین شفافیت، حفظ هماهنگی و شکوفایی استعداد های بالقوه در مدیریت منابع انسانی میگردد.
پس در نتیجه: منابع انسانی مهم ترین و با ارزشترین ســرمایه ملی در ادارات دولتی و خصوصی است که می تواند باعث بلند بردن ظرفیت، افزایش تسهیلات کاری، بهره وری و کارایی در ادارات دولتی شود.
وروستی خبرتیاوينور دلته
د مالياتي محاسبينو د اتمي دورې د ازمويني لپاره د نومليکني خبرتیا!
د عوایدو لوی ریاست اړوند د حقوقي خدمتونو او پالیسۍ ریاست په پلان کي لري، چي د اتمي دورې د مالیاتي محاسبینو ازمویني لپاره له (08/11/1402 تر 08/12/1402) نېټې پوري نوم لیکنه ترسره کړي. له . . .