سخنرانی محترم عبدالحبیب ځدران، معین مالی وزارت مالیه افغانستان در کنفرانس 2020 جینیوا

admin_mof
Wed, Nov 25 2020 9:09 AM
خبر

محترم ځدران، در ابتدا از جامعه بین المللی و نماینده های کشورها و تمویل کننده گان که اعلام همکاری و حمایت از افغانستان در چهار سال آینده، تشکر و ابراز امتنان نمود، ایشان فرمودند با مصرف و مدیریت این کمک ها، شاهد یک افغانستان خودکفا، توسعه یافته و دارای رشد اقتصادی، تجارت بهتر و دارای راه های ترانزیتی و اتصال شده به منطقه باشیم. وی یک بار دیگر از کشورها و سازمان های کمک کننده خواست تا افغانستان را در «بهبود سکتور خصوصی، تقویت نقش زنان، و تقویت بازار باز که یکی از مولفه های سند چارچوب ملی انکشاف افغانستان و صلح میباشد، حمایت نموده و این بخش ها روی بهبود وضعیت تجارت و رشد اقتصادی کشور تاثیرات مثبتی خواهد داشت. محترم عبدالحبیب ځدران، همچنان از کشورها و نهاد های تمویل کننده درخواست نمود تا در بخش های انرژی، صحت، ترانسپورت، تجارت در بخش زراعت، دیجیتل سازی، و از میان برداشتن بروکراسی و ورق پراگنی، همکاری نموده و در ضمن تقاضا نمود که این کشورها، سکتور خصوصی شان را تشویق نموده تا در این بخش ها سرمایه گذاری نمایند. همچنان وی علاوه کرد که دولت و متحدین افغانستان تعهد نمودند که در چهار سال آینده، وضعیت سکتور خصوصی را بهبود داده و در زمینه توانمند سازی و نقش زنان در افغانستان گام های استوار و عملی داشته باشند. در آخر از تمام نهادهای که با افغانستان کمک های مالی و تخنیکی و فعالیت مشترک داشته اند، ابراز تشکری و قدردانی نمود و از آن ها خواست تا این روند را ادامه داده، در کنار دولت و مردم افغانستان قرار داشته باشند.

خبر

 

Latest news

Sat, Oct 11 2025 3:17 PM
Background image

Mufti Saeed-led Delegation Emphasizes Revenue Target, Assessing Transparency as Visits Kandahar

The Deputy Minister of Revenues and Customs of MoF, Alhaj Mufti Abdul Matin Saeed, and the Director General of Revenues, Alhaj Maulawi Safar Mohammad Sahar, visited Kandahar province.. . .

Thu, Sep 25 2025 9:18 AM
Background image

Afghanistan’s Exports Soar by 13.5%, Transits Post 24.5% Rise - YoY Evaluation

 

Due to the facilities provided by MoF at Afghanistan's customs, there has been a significant increase in the level of exports and foreign transit from the country's customs in the. . .

BACK TO NEWS