معین عواید و گمرکات به منظور ارزیابی مواد نفتی به ولایت فراه سفر کرد!

org_admin
Wed, Nov 20 2024 2:28 PM
...........

 

الحاج مفتی عبدالمتین سعید معین عواید و گمرکات وزارت مالیه که طی یک سفر رسمی به ولایت فراه رفته است، ضمن دیدار با الحاج مولوی غوث الدین رهبر والی فراه از امور گمرکی و مستوفیت این ولایت نیز دیدار نمود.
معین عواید و گمرکات در دیدار با والی فراه که قاری محمد ابراهیم خلیل رئیس کنترول و کیفیت مواد نفتی معینیت مذکور نیز وی را همراهی می کرد روی جلوگیری از وارد نمودن نفت بی کیفیت و حل مشکلات موجود در این زمینه، ایجاد تسهیلات لازم برای تجار، افزایش عواید این ولایت و سایر موضوعات مهم بحث و تبادل نظر نمود.
وی در جریان دیدار از امور گمرک ابونصر فراهی و مستوفیت ولایت فراه، در رابطه به ایجاد تسهیلات لازم برای مسئولین و کارمندان ادارات مذکور، افزایش همکاری و هماهنگی بیشتر میان آنان جهت بهبود امور و سایر موضوعات مهم توصیه های لازم نیز ارائه نمود.
قابل ذکر است که معین عواید و گمرکات طی این سفر آمر جدید را برای آمریت کنترول و کیفیت ولایت فراه نیز به کارمندان معرفی نمود.

Latest news

Sat, Oct 11 2025 3:17 PM
Background image

Mufti Saeed-led Delegation Emphasizes Revenue Target, Assessing Transparency as Visits Kandahar

The Deputy Minister of Revenues and Customs of MoF, Alhaj Mufti Abdul Matin Saeed, and the Director General of Revenues, Alhaj Maulawi Safar Mohammad Sahar, visited Kandahar province.. . .

Thu, Sep 25 2025 9:18 AM
Background image

Afghanistan’s Exports Soar by 13.5%, Transits Post 24.5% Rise - YoY Evaluation

 

Due to the facilities provided by MoF at Afghanistan's customs, there has been a significant increase in the level of exports and foreign transit from the country's customs in the. . .

BACK TO NEWS