نتایج امتحان دروس دینی ریاست دعوت و ارشاد وزارت مالیه اعلان شد!

syllab_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۲ - ۱۶:۲۵
.................

ریاست دعوت و ارشاد وزارت مالیه نتایج امتحان دروس دینی خویش را طی مراسمی اعلام نمود.

در این مراسم، مولوی دوست محمد مخلص، معین اداری و مولوی عبیدالله ابو احمد، رئیس عمومی دفتر وزارت مالیه، شیخ عبدالباقی حقانی، رئیس عمومی اداره ملی امتحانات، مولوی شریف الله حقانی، رئیس عمومی دعوت و ارشاد، مولوی عبدالهادی سیف الخالد رئیس دعوت و ارشاد وزارت مالیه و شماری از مسئولین دیگر اشتراک داشتند.

مولوی دوست محمد مخلص، معین اداری وزارت مالیه طی سخنانش، کار ریاست دعوت و ارشاد را قابل قدر خوانده افزود، که مسئولیت این ریاست امر به معروف و نهی از منکر است به این معنی که شما را به کار های خوب و شایسته تشویق و ترغیب نموده و از کار های زشت و ناپسند منع می کند و آنچه به اصلاح و خیر شما است را برای شما توصیه می کند.

مولوی شریف الله حقانی، رئیس عمومی دعوت و ارشاد گفت، در ادارات دولتی کارمندان بسیار فهم و کارکشته به سطح لیسانس، ماستر و دکترا وجود دارند که کارها را به بهترین شکل آن به پیش می برند ولی بعضی از آنان از نگاه عقیدتی دچار مشکل می باشند. به همین منظور، پس از حاکمیت مجدد امارت اسلامی در افغانستان، به اساس فرمان امیرالمومنین (حفظه الله) در هر وزارت ریاست مستقل بنام دعوت و ارشاد ایجاد گردید تا در کنار تحصیلات دنیوی از علوم و فرهنگ اسلامی نیز مستفید شده در راستای اصلاح جامعه و تقویت این نظام اسلامی کمک کنند.

شیخ عبدالباقی حقانی، رئیس عمومی اداره ملی امتحانات گفت، در جهان نظام وجود ندارد که تمام مردم آن راضی باشند، ولی نظام حاکم در افغانستان نظامی است که تمامی مردم از آن راضی هستند. افغانیت و اسلامیت از ارزشی های اند که آنها با هم متحد کرده و یک وحدت انسانیت و وحدت امت را بوجود آورده است. ما به عنوان یک کشور مستقل حق داریم آن طور که می خواهیم زندگی کنیم و عقاید و قوانین دینی خود را داشته و به آن عمل کنیم. ریاست دعوت و ارشاد به نمایندگی از این نظام وظیفه دارد تا آنچه به سود شما است را توصیه کنند و از آنچه به زیان شما تمام می شود، منع کنند. پس به آن ها گوش داده و عمل کنید.

رئیس دعوت و ارشاد وزارت مالیه از اشتراک کنندگان در این مجلس اظهار امتنان نموده و از تمامی کارمندان این وزارت جهت پیشبرد امور به وجه احسن سپاسگذاری نمود و خواهان همکاری هر چی بیشتر تمام کارمندان وزارت مالیه با ریاست دعوت و ارشاد این وزارت گردید.

در آخر نتایج امتحانات اعلان گردیده و به چند تن از کسانیکه بیشترین نمرات را کسب کرده بودند، تقدیرنامه اهداء گردید.

مراسم با دعای خیر اختتام یافت.

وروستی خبرتیاوينور دلته

دوشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۵ - ۱۲:۲۰
Background image
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۸ - ۱۵:۵۹
Background image

د مالياتي محاسبينو د اتمي دورې د ازمويني لپاره د نومليکني خبرتیا!


د عوایدو لوی ریاست اړوند د حقوقي خدمتونو او پالیسۍ ریاست په پلان کي لري، چي د اتمي دورې د مالیاتي محاسبینو ازمویني لپاره له (08/11/1402 تر 08/12/1402) نېټې پوري نوم لیکنه ترسره کړي. له . . .

تازه خبرونه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۰:۰
Background image

د کیفیت کنټرول مسلکي کولو روزنیز پروګرام فارغانو ته تصدیق پاڼي ورکول سوې!

د وږي۲۴مه ۱۴۰۴ هـ.ل

د مالیې وزارت د کارکوونکو چارو ریاست د بندرونو د کیفیت کنټرول ریاست کارکوونکو ته، چي د کیفیت کنټرول مسلکي کولو له پروګرام څخه فارغ سوي ول د یو لړ مراسمو په ترڅ کي. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۱۵:۲۱
Background image

د آقینې په ګمرک کي د شاوخوا (۷۳) میلیونه افغانیو په ارزښت ستري پروژې بشپړېدونکي دي!

د وږي ۲۳مه ۱۴۰۴هـ.ل

د مالیې وزارت د ګمرکونو لوی ریاست، چي د شاوخوا (۷۳،۴) میلیونه افغانیو په ارزښت د فاریاب ولایت د آقینې په ګمرک کي د چاپېره دېوال او ټاورونو، د ارشیف ودانۍ او د درې. . .

BACK TO NEWS