برنامه آموزشی آنلاین برای مدیران منابع بشری مستوفیت ها و مدیران اداری گمرکات ولایتی دایر گردید!

syllab_admin
شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۹ - ۱۶:۱۲
.............

ریاست منابع بشری وزارت مالیه برنامه آموزشی آنلاین را برای مدیران منابع بشری مستوفیت ها و مدیران اداری گمرکات ولایتی دایر نمود.
در نشستی که به همین مناسبت در سالن کنفرانس های معینیت اداری وزارت مالیه تدویر یافت، مولوی دوست محمد مخلص، معین اداری، مولوی احمد شاه شاکر، رئیس منابع بشری و شماری از کارمندان این وزارت اشتراک داشتند.
مولوی احمد شاه شاکر، رئیس منابع بشری در سخنان افتتاحیه این برنامه گفت، ما سال گذشته برنامه های مختلف را برای ارتقای ظرفیت کارمندان مستوفیت ها دایر نمودم تا کارها بصورت اصولی و قانونی صورت بگیرد. امسال هم برنامه های آنلاین برای ارتقای ظرفیت روی دست داریم. این برنامه ها از اهمیت بالای برخوردارند زیرا با استفاده از آن شما می توانید وظایف محوله خویش را بدرستی انجام داده و حق امانت که به دست شما سپرده شده را اداء کنید.
مولوی دوست محمد مخلص، معین اداری طی سخنانش از خداوند به راه اندازی کنندگان این برنامه اجر استدعا نموده به اشتراک کنندگان گفت، خداوند به شما یک نعمت بزرگ اعطاء نموده و آن نظام اسلامی است که در نتیجه قربانی های فراوان حاکم گردیده است. هر کس در این نظام اسلامی مسئولیت دارد و باید در قبال آن آگاهی کسب کرده و با دقت، جدیت و با اخلاص آنرا انجام دهد و نیت اش خاص رضای خدا و خدمت به مردم باشد. وی از اشتراک کنندگان برنامه خواست تا با استفاده از این برنامه کارهای مسلکی خویش را انکشاف داده، کارها را بصورت مسلکی و تخصصی انجام  و آنچه را می آموزند به دیگر همکاران انتقال دهند.
نشست با دعای خیر اختتام یافت.
گفتنی است که این برنامه آموزشی آنلاین به مدت یک هفته جریان داشته و در آن موضوعات مدیریت منابع بشری، استخدام، پروسیجر های ارزیابی اجراآت و سوانح، پروسیجر های انکشاف اداره و روابط کارکنان، پروسه کارمندان قراردادی NTA و بالمقطع تشریح می گردد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۲:۱۰
Background image

کار ساخت سه پروژه به ارزش بیشتر از (۸۵.۴) میلیون افغانی در گمرک سرحدی اسلام قلعه آغاز گردید

۱۶دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

کار ساخت سه باب هنگر و نصب کتاره های دیوار احاطوی گمرک اسلام قلعه ولایت هرات به ارزش بیشتر از (۸۵.۴) میلیون افغانی از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه آغاز گردید.
هنگ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۰:۳۶
Background image

برای تاجران، صنعتکاران و نمایندگان سکتور خصوصی نیمروز در رابطه به نظام مالیاتی افغانستان معلومات ارائه گردید

۱۶دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

برای تاجران، صنعتکاران، صرافان، اصناف، داکتران و نمایندگان سکتور خصوصی ولایت نیمروز پریزنتیشن معلوماتی در رابطه به نظام مالیاتی و اصول مالیاتی افغانستان توسط ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۶:۱
Background image

برای کارمندان وزارت مالیه در رابطه به صرفه‌جویی انرژی و آب سمیناری دایر گردید

۱۵دلو۱۴۰۴هـ.ش

برای کارمندان وزارت مالیه در رابطه به جلوگیری از مصرف گزاف آب و برق و استفاده مناسب از آن در ادارت امارتی و خانه ها توسط نمایندگان وزارت انرژی و آب سمینار دایر گردید. 
در. . .

بازگشت به صفحه خبر