برنامۀ آموزشی تحت عنوان "مسلکی سازی" برای ۳۳ تن از آمرین مستوفیت های ولایتی دایر گردید!

syllab_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۳۰ - ۱۳:۳۰
...........


ریاست منابع بشری وزارت مالیه در هماهنگی با ریاست عمومی عواید برنامه آموزشی‌ای را تحت عنوان "مسلکی سازی" برای ۳۳ تن از آمرین مستوفیت های ولایتی طی مراسمی در سالون کنفرانس های اکادمی ملی عواید و گمرکات دایر نمود.
در این مراسم، انجنیر عبدالطیف خالد رئیس عمومی تفتیش داخلی وزارت مالیه، مولوی منصور الحق ذاکر معاون حمایوی ریاست عمومی عواید، مولوی احمد شاه شاکر رئیس منابع بشری، مولوی عبدالمجید نجیب الله رئیس انسجام و انکشاف عواید ولایتی و شماری دیگر از مسئولین وزارت مالیه اشتراک داشتند.
نخست رئیس منابع بشری در سخنان افتتاحیه این برنامۀ آموزشی گفت، ما برای ارتقای ظرفیت مسلکی شما کوشش نموده با راه اندازی برنامه های آموزشی آنلاین و حضوری مسئولیت وظیفوی و الهی خویش را اداء کرده ایم. وی ګفت، این برنامه های آموزشی برای شما سرنوشت ساز است؛ پس جهت ارتقای ظرفیت خود و اجرای امور به صورت اصولی و مسلکی از آن استفاده اعظمی کنید و در اخیر برنامه امتحان را موفقانه سپری کنید در غیر آن ما مجبور می شویم افراد دیگر را در عوض شما استخدام نماییم.
متعاقباً رئیس عمومی تفتیش داخلی طی سخنانش گفت، آمرین عواید مستوفیت ها و کسانیکه در ادارات عوایدی کار می کنند باید مسئولیت ها و صلاحیت های خود را درک کنند و نظر به آن اجراآت نمایند. در کنار فهم درست از مسئولیت ها و صلاحیت ها دو ویژگی باید داشته باشند یکی امانت دار باشند و دیگر تخصص داشته باشند. امانت داری و تخصص لازم و ملزوم یک دیگر برای اجرای اصولی امور و جلوگیری از فساد است.
قابل یاد آوریست که این برنامه آموزشی برای (۱۵) روز ادامه داشته و در آن قوانین مالیات بر عایدات، طرزالعمل های عواید، بررسی و سیستم سگتاس به اشتراک کنندگان تشریح خواهد شد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۱۵:۲۰
Background image

پروژه‌های بزرگ در گمرک آقینه به ارزش حدود (۷۳) میلیون افغانی رو به تکمیل شدن است!

۲۳سنبله ۱۴۰۴هـ.ش

ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه، که کار اعمار دیوار احاطوی و تاورها، تعمیر آرشیف و سه باب خانه رهایشی را در گمرک آقینه ولایت فاریاب به هزینه حدود (۷۳،۴) میلیون افغانی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۵۸
Background image

هفته گذشته مقدار زیاد اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردید


۱۸سنبله ۱۴۰۴هـ.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه هفته گذشته در ساحات مختلف ولایات هرات، قندهار، نیمروز، فراه و هلمند اموال قاچاقی را ضبط نموده اند، که قاچاقچیان می. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۶:۴۱
Background image

برنامه آموزشی دوم برای کارمندان گمرکات ابونصر فراهی، نیمروز و هرات به پایان رسید!


۱۷سنبله ۱۴۰۴هـ.ش
طبق پلان تدریسی اکادمی ملی عواید و گمرکات وزارت مالیه، برنامه آموزشی یک ماهه برای (۳۰) تن کارمند گمرکات فراه، نیمروز و هرات به پایان رسید.
در جریان این برنامه آموزشی. . .

بازگشت به صفحه خبر