نشست تحلیل و ارزیابی عواید غیرمالیاتی با ۱۴ وزارتخانه و ادارات امارتی دایر گردید!

syllab_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۴ - ۱۱:۳۵
...........

نشست تحلیل و ارزیابی عواید غیرمالیاتی به سرپرستی حافظ مولوی شاه حسین حسینی رئیس عمومی عواید وزارت مالیه با نمایندگان ۱۴ وزارتخانه و ادارات امارتی دایر گردید.
در این نشست روند جمع آوری عواید غیر مالیاتی وزارت خانه ها و ادارات مذکور به شکل همه جانبه مورد ارزیابی قرار گرفت و مرور بر وضعیت هدف عوایدی تعیین شده برای ادارات مذکور در بخش عواید غیرمالیاتی نیز صورت گرفت.
همچنان وزارتخانه ها و ادارات که عواید بالاتر از هدف عوایدی تعیین شده دریافت کرده اند، مورد سپاس و قدردانی قرار گرفت و تجارب مفید خود را با اشتراک کنندگان در میان گذاشت.
در نشست مذکور توصیه های لازم برای جلوگیری از کسر احتمالی به وزارتخانه ها و ادارات ارائه شده و فرصت های بهتر عواید برای آنها نشانی گردید؛ تا به شکل خوب به هدف عوایدی تعیین شده دست یابند.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۲:۱۰
Background image

کار ساخت سه پروژه به ارزش بیشتر از (۸۵.۴) میلیون افغانی در گمرک سرحدی اسلام قلعه آغاز گردید

۱۶دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

کار ساخت سه باب هنگر و نصب کتاره های دیوار احاطوی گمرک اسلام قلعه ولایت هرات به ارزش بیشتر از (۸۵.۴) میلیون افغانی از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه آغاز گردید.
هنگ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۰:۳۶
Background image

برای تاجران، صنعتکاران و نمایندگان سکتور خصوصی نیمروز در رابطه به نظام مالیاتی افغانستان معلومات ارائه گردید

۱۶دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

برای تاجران، صنعتکاران، صرافان، اصناف، داکتران و نمایندگان سکتور خصوصی ولایت نیمروز پریزنتیشن معلوماتی در رابطه به نظام مالیاتی و اصول مالیاتی افغانستان توسط ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۶:۱
Background image

برای کارمندان وزارت مالیه در رابطه به صرفه‌جویی انرژی و آب سمیناری دایر گردید

۱۵دلو۱۴۰۴هـ.ش

برای کارمندان وزارت مالیه در رابطه به جلوگیری از مصرف گزاف آب و برق و استفاده مناسب از آن در ادارت امارتی و خانه ها توسط نمایندگان وزارت انرژی و آب سمینار دایر گردید. 
در. . .

بازگشت به صفحه خبر