چهارمین جلسه تخنیکی شورای عالی اتصال منطقوی برگزار گردید

admin_mof
شنبه ۱۳۹۸/۹/۲۳ - ۹:۳۳
خبر

 

چهارمین جلسۀ تخنیکی شورای عالی اتصال منطقوی امروز مؤرخ ۲۱ قوس ۱۳۹۸ تحت ریاست محترم پروفیسور محمد همایون قیومی، سرپرست وزارت مالیه و مشاور ارشد مقام عالی ریاست جمهوری در امور زیربناء در مقر وزارت مالیه دایر گردید.
در این نشست طبق اجندا در رابطه به میکانیزم مشخص در خصوص ارزیابی دستآوردها و پیشرفت‎های افغانستان در پروسۀ کنفرانس همکاری منطقه‌ئی در باره افغانستان (ریکا)، همکاری های اقتصادی، اتصال منطقوی و مبدل ساختن افغانستان به عنوان چهار راه ترانزیت منطقه، توسعۀ مبادلات تجاری در یک چارچوب منفعتی برد-برد، اتصال شبکۀ ملی فایبر نوری با شبکۀ کشور آذربایجان از طریق راه لاجورد، پیشرفت ها و چالش های این تطبیق این پروژه و دیگر مسایل مرتبط بحث و تبادل نظر صورت گرفته و تصامیم لازم اتخاذ گردید.

خبر


قابل تذکر است که کنفرانس همکاری های اقتصادی منطقه ئی در باره افغانستان(رکا) طی یک ابتکار کم سابقه توسط حکومت افغانستان در سال ۱۳۸۴ به هدف ایجاد یک چارچوب اقتصاد منطقه یی به محوریت این کشور عرض اندام نمود که در این نشست ها روی پروژه های دارای اولویت مانند انرژی، ترانسپورت، ترانزیت، مخابرات و تقویت روابط اقتصادی و تجارتی بحث صورت می گیرد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۱:۴۱
Background image
یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۱:۲
Background image

نشست رئیس عمومی عواید با مسئولین و نمایندگان مؤسسات داخلی و بین‌المللی

۳۱جوزا ۱۴۰۵هـ.ش 

نشستی تحت رهبری رئیس عمومی عواید وزارت مالیه الحاج مولوی سفر محمد سحر و با اشتراک معاون عملیاتی عواید، نمایندگان ریاست خدمات حقوقی و پالیسی و مسئولین ده‌ها مؤسسه داخلی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۳:۱۵
Background image

در دو هفتۀ گذشته مقدار زیادی اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردیدند

۲۸جوزا ۱۴۰۵هـ.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه در دو هفته گذشته در ساحات مختلف ولایات قندهار، نیمروز، فراه، ننگرهار و هلمند مقدار زیادی اموال قاچاقی را ضبط نموده. . .

بازگشت به صفحه خبر