جلسه ای به منظور پیشرفت و دستاوردهای شرکت های دولتی برگزار شد

admin_mof
دوشنبه ۱۴۰۰/۹/۲۹ - ۱۵:۴۶
خبر

در این جلسه که معراج محمد معراج، رییس عمومی عواید، نوید احمد عازم، رییس عمومی شرکت های دولتی و شماری از رؤسا و بزرگان اشتراک داشتند، رییس عمومی شرکت های دولتی گفت که جلسات با هیئت مدیره ۱۹ شرکت دولتی برگزار شده و همچنان با ۴۰ شرکت دولتی حسابات مالی صورت گرفته که ۱،۲ میلیارد افغانی عواید در حساب دولت جمع گردیده است. وی علاوه کرد که شرکت دولتی سپین زر بعد از ۵۰ سال فعالیتش را دوباره آغاز کرده است.

آقای عازم همچنین افزود که ۴۴ شرکت دولتی و یک تصدی در سراسر کشور فعالیت می کنند.

متعاقباْ، معراج محمد معراج، رییس عمومی عواید گفت که شرکت های دولتی باید با یک پالیسی بهتر کار های خود را به پیش ببرند تا در افزایش عواید ملی و تقویت اقتصاد نقش مثبت داشته باشند.

خبر

در اخیر، آقای شاکر جلالی، رئیس د افغان ملی بانک، به نوبه خود گفت که ما همچنان حامی مالی شرکت های دولتی خواهیم بود و نمایندگی های خود را افزایش خواهیم داد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۳:۵۸
Background image

رئیس عمومی تفتیش داخلی به همراهی یک هیئت به یکتعداد ولایت های غربی کشور سفر نمود

۵ ثور۱۴۰۵هـ.ش
تحت رهبری ملا عصمت‌الله منیب رئیس عمومی تفتیش داخلی وزارت مالیه یک هیئت به منظور ارزیابی امور و پیگری تطبیق هدایات تفتیش، از گمرکات و مستوفیت‌های ولایت های هرات، فراه و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۵۰
Background image

جلسه به منظور ساده سازی پروسه های حمایوی، تدارکاتی، خدماتی و مالی واداری دایر گردید

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه به منظور ساده سازی پروسه های (حمایوی، تدارکاتی، خدماتی و مالی و اداری) با اشتراک نمایندگان اداره امور، اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی و وزارت مالیه در تالار جلسات. . .

بازگشت به صفحه خبر