تورید هر نوع خریطه های پلاستیکی به کشور ممنوع می باشد

admin_mof
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۵/۳۱ - ۱۵:۳۱
خبر

با حاکمیت دوباره امارت اسلامی افغانستان، تمامی گمرکات کشور به طور کامل تحت کنترل درآمده و تورید و صدور هیچگونه اموال غیرقانونی در داخل و خارج کشور داده نمی شود، بالخصوص خریطه های پلاستیکی که تورید آن جدأ ممنوع بوده و هدف آن جلوگیری از آلودگی محیط زیست می باشد.
پس از گذشت بیش از دو سال حاکمیت امارت اسلامی، فقط در گمرک قندهار از وارد نمودن (۳۰۰۰) پارسل خریطه های پلاستیکی که هر پارسل آن دارای وزن (۲۵) کیلوگرام می باشد جلوگیری شده است. در حال که وارد نمودن خریطه های پلاستیکی جدأ ممنوع گردیده، اما تعدادی از واردکنندگان قصد داشتند خریطه های مذکور را به شکل قاچاقی وارد کشور کنند.
ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه از تمامی تاجران به طور جدی تقاضا می کند که از واردات هر نوع خریطه های پلاستیکی به کشور خود داری نمایند.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۵۰
Background image

جلسه به منظور ساده سازی پروسه های حمایوی، تدارکاتی، خدماتی و مالی واداری دایر گردید

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه به منظور ساده سازی پروسه های (حمایوی، تدارکاتی، خدماتی و مالی و اداری) با اشتراک نمایندگان اداره امور، اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی و وزارت مالیه در تالار جلسات. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۱۴
Background image

هیئت ریاست عمومی املاک امارتی به ولایت های لغمان و ننگرهار سفر نمود

 ۳ثور۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت تخنیکی و مسلکی ریاست املاک امارتی وزارت مالیه تحت رهبری رئیس عمومی این ریاست الحاج حافظ عبدالقدیر حقانی، به ولایت‌های لغمان و ننگرهار سفر رسمی نمود.
این هیئت به طور. . .

بازگشت به صفحه خبر