آمریت سمع شکایات وزارت مالیه به (۲۴) شکایت رسیدگی کرده است

syllab_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۷ - ۱۱:۳۲
............

 ۷ دلو ۱۴۰۴هـ.ش
آمریت سمع شکایات تفتیش داخلی وزارت مالیه رسیدگی به شکایات ناشی از فساد، کم کاری، سهل انگاری و برخورد غیر مسئولانه برخی مسئولین را به عهده داشته و به شکایات بدست آمده بدون ضیاع وقت رسیدگی می کند.
این آمریت از آغاز ماه جدی سال روان (۱۴۰۴) الی اخیر همین ماه مجموعاً به تعداد (۲۴) شکایت را دریافت و استماع نموده است.
شکایات که با این اداره مواصلت ورزیده، (۱۸) شکایت از طریق واتس اپ، (۵) شکایت هم به شکل حضوری و (۱) شکایت از طریق تلیفون با این آمریت شریک شده است، که شکایات واصله در بخش های املاک، تدارکات، مالی و منفکی بوده که به اسرع وقت از طرف این آمریت به آن رسیدگی صورت گرفته.
قابل یاد آوری است که تمام هموطنان می توانند شکایات، پیشنهادات و نظریات اصولی شان را در رابطه به بخش های مختلف وزارت مالیه بخصوص منابع عوایدی، اصلاحات و در بخش استخدام، از طریق ایمیل، واتس اپ، تیلفون، به شکل حضوری و از طریق صندوق شکایات با این آمریت شریک سازد که آمریت سمع شکایات بعد از ارزیابی به آن به طور شفاف و بموقع رسیدگی خواهد نمود.
شماره های تماس: ۰۲۰۲۹۲۴۲۳۳/ ۰۲۰۲۹۲۴۱۹۰
شماره واتس اپ: ۰۷۴۵۷۶۵۷۵۶
ایمیل آدرس: Officialcomplaints@mof.gov.af

وروستی خبرتیاوينور دلته

دوشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۵ - ۱۲:۲۰
Background image
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۸ - ۱۵:۵۹
Background image

د مالياتي محاسبينو د اتمي دورې د ازمويني لپاره د نومليکني خبرتیا!


د عوایدو لوی ریاست اړوند د حقوقي خدمتونو او پالیسۍ ریاست په پلان کي لري، چي د اتمي دورې د مالیاتي محاسبینو ازمویني لپاره له (08/11/1402 تر 08/12/1402) نېټې پوري نوم لیکنه ترسره کړي. له . . .

تازه خبرونه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۷ - ۱۱:۳۹
Background image

د اقتصادي معاونیت له کارکوونکو سره د اصلاحي موضوعات په تړاو ناسته وسوه

د سلواغې۷مه ۱۴۰۴هـ.ل
د امربالمعروف نهي عن المنکر او شکایتونو اورېدلو وزارت د دعوت او ارشاد د چارو سمون لوی ریاست د ۵۷۹/۳۶۹ ګڼي او (۱۴۴۷/۷/۲۰) نېټې رسمي مکتوب او شفاهي هدایت له مخي د. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۷ - ۱۱:۳۴
Background image

د مالیې وزارت د شکایتونو اورېدو آمریت (۲۴) شکایتونو ته رسېدنه کړې ده

د سلواغې۷مه ۱۴۰۴هـ.ل
د مالیې وزارت د کورنۍ پلټني لوی ریاست د شکایتونو اورېدو آمریت د دغه وزارت اړوند ټولو شکایتونو؛ لکه: فساد، کم کاري، کار ځنډوني او د یو شمېر مسئولینو ناسم چلند ته د. . .

BACK TO NEWS