معین عواید و گمرکات به یکتعداد ولایات کشور سفر نمود!

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۳:۳۲
............


۲۳سرطان ۱۴۰۴هـ.ش
الحاج مفتی عبدالمتین سعید، معین عواید و گمرکات وزارت مالیه در رأس یک هیئت با همراهی رئیس عمومی گمرکات و معاون ریاست عمومی عواید، طی سفر رسمی خویش به ولایات شمالی کشور از جمله جوزجان، فاریاب، سرپل، بدخشان، تخار و کندز سفر نمود و در آنجا با مسئولین ولایتی دیدار نمود.
معین عواید و گمرکات و هیئت همراهش علاوه بر دیدار با والیان و مستوفیان ولایات جوزجان، بدخشان و تخار، به طور جداگانه با رئیس گمرک فاریاب و مسئولین این ولایت، مستوفی سرپل و با والی و مستوفی و سرپرست ریاست گمرک ولایت کندز نیز دیدار نمود.
محترم سعید برای مسئولین ولایتی متذکره در مورد انجام فعالیت های مربوطه با صداقت و امانتداری کامل، رسیدگی به موقع به مشکلات مراجعین، ایجاد هماهنگی لازم بین ادارات ولایتی در امور مربوطه، جمع آوری عواید به صورت شفاف و دیگر موارد توصیه های لازم نمود.
نامبرده مشکلات مسئولین ولایتی را نیز استماع نموده و بر رسیدگی اصولی به آن اطمینان داد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۳:۳۲
Background image

معین عواید و گمرکات به یکتعداد ولایات کشور سفر نمود!


۲۳سرطان ۱۴۰۴هـ.ش
الحاج مفتی عبدالمتین سعید، معین عواید و گمرکات وزارت مالیه در رأس یک هیئت با همراهی رئیس عمومی گمرکات و معاون ریاست عمومی عواید، طی سفر رسمی خویش به ولایات شمالی کشور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۴:۳۵
Background image

هیئت ریاست عمومی املاک جهت بررسی وضعیت کنونی املاک امارتی به چند ولایت سفر نمود!


۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

هیئت مشترک تخنیکی و مسلکی ریاست عمومی املاک امارتی وزارت مالیه به رهبری قاری نعمت الله صادق، رئیس املاک ولایتی به منظور بررسی وضعیت کنونی املاک امارتی به ولایات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۴:۲۹
Background image

برای کارمندان ریاست های مالیه دهندگان کوچک و بررسی تصدیق نامه ها توزیع گردید!


۱۸جوزا ۱۴۰۴هـ.ش

مطابق پلان تدریسی اکادمی ملی عواید و گمرکات وزارت مالیه، برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مالیه دهندگان کوچک و بررسی با توزیع تصدیق ها به پایان رسید.
در این برنامه. . .

بازگشت به صفحه خبر