معرفی شرکت طبع اسناد مصئون افغانستان
محترم عبدالحبیب ځدران، معین اداری وزارت مالیه مؤرخ ۱۴ عقرب ۱۳۹۸ شرکت طبع اسناد مصئون را طی نشستی در حضور تمام وزارتخانه ها و ادارات دولتی معرفی نمود.
در نخست معین اداری وزارت مالیه در رابطه به شرکت دولتی طبع اسناد مصئون و بهادار، حکم جلالتمآب رئیس جمهور در مورد ایجاد کمیسیون کاری دایمی جهت طرح تهیه معیار اسناد و اوراق بهادار و غیر بهادار دولتی تحت ریاست نمایندۀ وزارت مالیه و عضویت نماینده گان باصلاحیت وزارتخانه ها عدلیه، امور داخله، امورخارجه، ریاست عموی ادارۀ امور ریاست جمهوری و مراحل ارائه خدمات به اشتراک کننده گان معلومات داد.همچنان در این نشست پرزنتیشن همه جانبه در مورد رمزگذاری، تولید تمام انساد مصئون دولت، چگونگی جلوگیری از جعل و تزویر اسناد دولتی، اعتبار بخشیدن به اسناد ملی افغانستان، از میان برداشتن وابستگی به منابع خارجی و جلوگیری از فرار مالیات به اشتراک کننده گان ارائه شده و به سوالات ایشان جواب داده شد.
در اخیر فیصله بعمل آمد که تیم تخنیکی شرکت دولتی طبع اسناد مصئون و بهادار دولتی با کارمندان وزارتخانه ها و ادارات دولتی جلسات تخنیکی داشته باشند تا در مورد اعتبار بخشی چاپ و پرنت اسناد شان تبادل نظر نمایند و در صورت نیاز به سطح بالا مجالس صورت خواهد گرفت.
