نشست نیازسنجی ادارات و وزارت ها از سوی ریاست عمومی عواید دایر گردید

admin_mof
پنجشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۸ - ۱۴:۴
خبر

نشست نیاز سنجی ادارات تحت ریاست محترم حافظ شاه حسین «حسینی» معاون حمایوی ریاست عمومی عواید در حضورداشت محترم امین الله «امین» رئیس عواید غیرمالیاتی و با اشتراک نمایندگان وزارت ها و ادارات امارتی تدویر یافت.
در این نشست روی نیازمندی های اداری ادارات و تهیه آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت. مسئولین ریاست عمومی عواید رفع مشکلات بخش های عوایدی ادارات را از تعهدات خویش دانستند و تعمیل این گونه تعهدات را عامل تزئید عواید کشور خواند.

خبر

 

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۴:۴۵
Background image

هفته گذشته اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردید!


۱۳ جوزا ۱۴۰۴هـ.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه هفته گذشته در ساحات مختلف ولایات نیمروز، قندهار و هلمند اموال قاچاقی را کشف و ضبط نموده، که قاچاقچیان می خواستند. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۶:۳
Background image

در گمرک نیمروز از آتش سوزی جلوگیری صورت گرفت!


۱۲جوزا ۱۴۰۴هـ.ش
بر اثر رسیدگی به موقع کارمندان قطعه تنفیذی محافظت و عملیات خاص گمرک نیمروز و در نتیجه تلاش مؤثر تیم اطفایه، یک عراده موتر باربری کانتینری که به سبب شارتی برق آتش گرفته. . .

بازگشت به صفحه خبر