برای فارغان برنامه آموزشی مسلکی سازی کنترول کیفیت تصدیقنامه اعطاء گردید!

syllab_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۹:۵۹
.............

دوشنبه۲۴ سنبله۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست امور کارکنان وزارت مالیه به  کارمندان ریاست کنترول کیفیت بنادر که از برنامه آموزشی مسلکی سازی کنترول کیفیت  فارغ گردیده بودند، طی مراسمی تصدیقنامه اعطاء نمود.
دراین مراسم، قاری محمد ابراهیم خلیل، رئیس کنترول کیفیت،  مفتی عبدالوهاب عابد، آمر آموزش و ارتقای ظرفیت ریاست امور کارکنان و شماری از مسئولین دیگر اشتراک داشتند.
 آمر آموزش و ارتقای ظرفیت طی سخنانش از استادان بخاطر تدریس مخلصانه و آمریت اکادمی ملی عواید و گمرکات بابت فراهم سازی امکانات ابراز امتنان نموده به اشتراک کنندگان گفت، شما نمایندگان وزارت مالیه در ولایات هستید. تلاش کنید از دانش و مهارت های بدست آمده برای ارائه خدمات هرچه بهتر به مردم و جلوگیری از اموال بی کیفیت  استفاده کنید.
رئیس کنترول کیفیت  طی سخنانش گفت، شما منحیث نمایندگان امارت اسلامی مسئولیت های خود را درست انجام داده و با استفاده از معیار های معتبر، از پیامد های جدی برای وسایط نقلیه، محیط زیست و سلامت مردم جلوگیری کنید. با این امر نه تنها یک نظام دقیق کنترول کیفیت ایجاد گردیده بلکه حمایت از مصرف کنندگان و حفاظت از بیت المال را نیز در پی دارد.
در اخیر به فارغان برنامه آموزشی تصدیقنامه اعطاء گردیده و مراسم با دعای خیر اختتام یافت.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۴:۷
Background image

سمینار یک روزه تحت عنوان "معلومات عمومی در مورد بیع" برای مسئولین ریاست تدارکات دایر گردید!

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست دعوت و ارشاد وزارت مالیه سمینار یک روزه را تحت عنوان"معلومات عمومی در مورد بیع" برای مسئولین ریاست تدارکات دایر نمود.
در نشست که به همین مناسبت در سالون کنفرانس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۱:۳۳
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست های مربوطه معینیت عواید و گمرکات دایر گردید!

۱۵عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
پنجمین نشست هماهنگی سال (۱۴۴۷هـ.ق)  فی مابین ریاست های مربوطه معینیت عواید و گمرکات وزارت مالیه تحت ریاست الحاج مفتی عبدالمتین سعید معین عواید و گمرکات و با اشتراک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۰:۱۲
Background image

سومین سمینار تعلیمی برای کارمندان گمرکات ابونصر فراهی، نیمروز و هرات آغاز گردید!

پ۱۵عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
طبق نصاب درسی اکادمی ملی عواید و گمرکات وزارت مالیه، سمینار تعلیمی یک ماهه برای (۳۰) تن از کارمندان گمرکات ابونصر فراهی، نیمروز و هرات در تالار کنفرانس های گمرک هرات. . .

بازگشت به صفحه خبر