برای مدیران املاک ۳۴ ولایت کشور سمینار آنلاین دایر گردید
۲۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس قانون تازه منظور شده از سوی عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله تعالی) در مورد اجارهٔ زمینها و جایدادهای امارتی غرض وضاحت بیشتر این قانون برای مدیران بخش املاک تمام مستوفیتهای کشور سمینار آنلاین برگزار گردید.
در این سمینار الحاج حافظ عبدالقدیر حقانی رئیس عمومی املاک امارتی وزارت مالیه، عبدالوهاب عابد آمر ارتقای ظرفیت ریاست امور کارکنان این وزارت و مدیران املاک (۳۴) مستوفیت کشور به طوری آنلاین اشتراک ورزیده بودند.
در سمینار مذکور آمر ارتقای ظرفیت در سخنان خویش پیرامون تطبیق بهتر قانون متذکره صحبت نموده و ابراز امیدواری کرد که اشتراک کنندگان از این برنامه استفاده اعظمی نمایند.
متعاقباً رئیس عمومی املاک امارتی در جریان سخنان خویش در مورد ارزش این سمینار صحبت نموده و از مدیران املاک تمام ولایات خواست تا از این سمینار به خوبی استفاده نمایند و مطابق آن امور خویش را با دقت، مسلکی و ایمانداری کامل انجام دهند.
