بندر سپین بولدک به روی واردات و صادرات باز شد

admin_mof
یکشنبه ۱۳۹۹/۱/۳ - ۱۱:۶
خبر

پس از صحبت های محترم پروفیسور محمد همایون قیومی سرپرست وزارت مالیه و مشاور ارشد مقام عالی ریاست جمهوری در امور زیربناء با محترم زاهد نصرالله خان سفیر پاکستان در کابل و محترم عبدالرزاق داوود مشاور نخست وزیر پاکستان در أمور تجارت، صنعت و سرمایه گذاری، کشور پاکستان بندر سپین بولدک را برای واردات و صادرات رسماً امروز باز می نماید.
به اثرباز شدن این بندر، امروز در حدود ۱۵۰ لاری مواد اولیه و ارتزاقی به کشور وارد خواهد شد. و سر از فردا، این بندر برای واردات و صادرات تمامی أموال تجارتی باز خواهد بود و أموال متوقف شده تجار افغان در آن طرف خط فرضی دیورند در چند روز اینده به کشور خواهد رسید. سرپرست وزارت مالیه در صحبت های خویش با جانب پاکستان خواهان باز شدن هر چه عاجل بنادر تورخم و غلام خان نیز گردید. طرف پاکستان وعده نمود که روی باز نمودن بنادر متباقی در اینده های نزدیک اقدام خواد نمود. سرپرست وزارت مالیه از همکاری کشور پاکستان در چنین حالات حساس با افغانستان سپاسگذاری نمود.

خبر


سرپرست وزارت مالیه به مردم خویش اطمینان می دهد که از هیچ نوع سعی و تلاش در راستای باز نگهداشتن بنادر کشور جهت واردات و صادرات دریغ نخواهد ورزید.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۳:۵
Background image

دومین نشست هیئت نظار بر فعالیت‌های وزارتخانه‌ها و ادارات اقتصادی دایر گردید!

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش

بر اساس تصمیم کمیسیون اقتصادی امارت اسلامی افغانستان و منظوری عالیقدر امیرالمومنین (حفظه الله تعالی)، هیئت نظار بر فعالیت‌های وزارتخانه‌ها و ادارات اقتصادی تعیین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۲:۱۰
Background image

در دو هفتۀ گذشته مقدار زیادی اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردید!

۱۳قوس  ۱۴۰۴ه.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه در دو هفته گذشته در ساحات مختلف ولایات هرات، نیمروز، قندهار، فراه ، کندز و هلمند مقدار زیادی اموال قاچاقی را ضبط نموده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۹:۵۱
Background image

اعلان داوطلبی!

تاریخ شروع: 12 قوس 1404

تاریخ ختم: 25 قوس 1404

بازگشت به صفحه خبر