به منظور بررسی تطبیق توصیه‌های تفتیش، از یکتعداد ادارات بازدید به عمل آمد!

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۳ - ۱۱:۹
............


۲۳ثور ۱۴۰۴هـ.ش
هیئت ریاست عمومی تفتیش داخلی به منظور بررسی تطبیق توصیه‌های تفتیش، از حوزه های مالیاتی دوم، پنجم، هشتم، نهم، دوازدهم، چهاردهم، پانزدهم و هفدهم مربوط ولایت کابل و مدیریت های عواید ولسوالی های قره باغ، کلکان، میر بچه کوت، و شکردره ولایت متذکره بازدید به عمل آورد.
هیئت ریاست عمومی تفتیش داخلی در این سفر تعقیبی با مسئولین ادارات مذکور ملاقات نموده و در مورد تطبیق پیشنهادات اصلاحی که در جریان تفتیش های سال (۱۴۰۳) ارائه شده بود، استعلام نمودند. هیئت ریاست عمومی تفتیش داخلی از مسئولین ادارات مذکور خواست تا به منظورمؤثریت تفتیش و بهبود امور، توسعه های تفتیش را در مدت تعین شده تطبیق و راپور آن را با ریاست عمومی تفتیش داخلی شریک سازند.
قابل یادآوریست، که ریاست عمومی تفتیش داخلی متعهد است؛ برای اطمینان از موثریت امور تفتیش، اجرای توصیه‌های ارائه شده توسط مفتیشن به ادارات مربوطه به طور منظم و مداوم نظارت و گزارش آن با مقام وزارت شریک نمایند.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۹:۵۲
Background image

نشست آنلاین با مسئولین گمرکات برگزار گردید

اول میزان ۱۴۰۵ هـ.ش

نشست آنلاین با مسئولین گمرکات کشور به رهبری وزیر مالیه حاجی ملا محمد ناصر آخند و اشتراک الحاج ملا نعمت‌الله حسن معین عواید و گمرکات، الحاج مولوی محمد حامد احمد رئیس. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۳۵
Background image

دوازدهمین نشست رهبری ریاست عمومی عواید برگزار گردید

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

دوازدهمین نشست رهبری ریاست عمومی عواید سال (۱۴۰۵) هـ.ش به ریاست الحاج مولوی سفرمحمد سحر رئیس عمومی عواید وزارت مالیه، با اشتراک معاون تخنیکی عواید، رؤسا و آمرین، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۳۰
Background image

کار نصب سیستم برق آفتابی در گمرک آی‌خانم ولایت تخار آغاز گردید

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

کار نصب سیستم برق آفتابی به ارزش حدود (۴.۸) میلیون افغانی در گمرک آی‌خانم ولایت تخار از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه آغاز گردید.
قبل از این برای تأمین نیازهای. . .

بازگشت به صفحه خبر