جلسه هیئت مدیره شرکت دولتی تدویر، حفظ و مراقبت مکروریان ها دایر گردید

admin_mof
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۳۱ - ۱۵:۵۳
خبر

 جلسه هیئت مدیره شرکت دولتی تدویر،حفظ و مراقبت مکروریانها امروزیکشنبه مورخ ۳۰ جوزا سال ۱۴۰۰ هـ.ش تحت ریاست اجمل وزیری، رئیس خدمات وزارت مالیه و رئیس هیئت مدیره این شرکت در صالون کنفرانس معینیت اداری دایر گردید.

داکتر عبدالاحد سهرابی، رئیس شرکت تدویر، حفظ و مراقبت مکروریانها، که منحیث یک شرکت دولتی انتفاعی و خدماتی که برای اهالی و ساکنین مکروریانها، و بعضی نقاط دیگر شهر کابل ارائه خدمات اجتماعی می نماید، پیرامون برنامه های زیربنایی و سرمایه گذاری های آینده شرکت، بلند بردن کیفیت ارائه خدمات، افزایش عواید شرکت، رسیدگی به چالش های موجوده در امر ارائه خدمات سریع و با کیفیت و دیگر موضوعات مهم و اساسی، به اعضای جلسه گزارش ارائه نمود.

متعاقباً اجمل وزیری، رئیس هیئت مدیره این شرکت، در مورد چگونگی افزایش عواید شرکت، عرضه خدمات خوب و با کیفیت و حل با ارائه نظریات هر یک از اعضای هیئت مدیره شرکت، پیرامون موضوعات بحث شده تصامیم لازم و مشترک اتخاذ نمودند.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۳:۵۸
Background image

رئیس عمومی تفتیش داخلی به همراهی یک هیئت به یکتعداد ولایت های غربی کشور سفر نمود

۵ ثور۱۴۰۵هـ.ش
تحت رهبری ملا عصمت‌الله منیب رئیس عمومی تفتیش داخلی وزارت مالیه یک هیئت به منظور ارزیابی امور و پیگری تطبیق هدایات تفتیش، از گمرکات و مستوفیت‌های ولایت های هرات، فراه و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۵۰
Background image

جلسه به منظور ساده سازی پروسه های حمایوی، تدارکاتی، خدماتی و مالی واداری دایر گردید

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه به منظور ساده سازی پروسه های (حمایوی، تدارکاتی، خدماتی و مالی و اداری) با اشتراک نمایندگان اداره امور، اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی و وزارت مالیه در تالار جلسات. . .

بازگشت به صفحه خبر