جوازهای فعالیت به شرکت‌های تفتیش خارجی و نهاد های آموزش مسلکی توزیع گردید!

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۴:۵۶
.............


۱۲جوزا ۱۴۰۴هـ.ش
اداره محاسبین مسلکی افغانستان (CPA)  مربوط ریاست عمومی خزاین وزارت مالیه، که مسئولیت آموزش محاسبین مسلکی، صدور جواز برای آنها در این زمینه و عملی نمودن معیار های محاسبوی را بر عهده دارد، برای نخستین بار، به تعدادی از شرکت‌های تفتیش خارجی و نهاد های آموزش مسلکی، عضویت و جواز فعالیت توزیع نمود.
در جلسه ای که به همین منظور برگزار شده بود، انجنیر سلطان محمد زبیر، معین پالیسی وزارت مالیه، دوکتور اسامه عزیز، رئیس پوهنتون کابل، مسئولین اداره محاسبین مسلکی و نمایندگان شرکت های تفتیش خارجی و نهاد های آموزشی مسلکی اشتراک ورزیده بودند.
معین پالیسی وزارت مالیه گفت، شرکت های مفتیش و نهاد های آموزش مسلکی ثبت شده با اداره محاسبین مسلکی نقش مهمی در افزایش سطح اعتماد بین مردم و دولت ایفا میکند و تضمین شفافیت کامل را در امور مالی ارائه میکند.
سرپرست اداره محاسبین مسلکی در مورد فعالیت‌های این اداره معلومات ارائه کرده و افزود، هدف از صدور جواز برای محاسبین مسلکی، ایجاد شفافیت کامل در امور مالی کشور، محوه کردن فساد و ارتقای محاسبه مسلکی میباشد.
در پایان جلسه، برای (۱۷)  شرکت تفتیش خارجی و (۶)  نهادهای آموزش مسلکی، عضویت و جواز فعالیت توزیع گردید، که این امر نتایج مثبتی در زمینه تفتیش مالی شفاف، ایجاد شفافیت مالی، جلوگیری از فساد و فرار از عواید ملی و تطبیق معیارهای پذیرفته شده محاسبه مسلکی را خواهد داشت.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۱:۴۶
Background image

فعالیت های اداری سالانه یک تعداد مستوفیان ارزیابی گردید

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش

نشست ارزیابی سالانه فعالیت‌های اداری سال (۱۴۰۴) هـ.ش (۲۰) تن از مستوفیان تحت رهبری الحاج مولوی سفر محمد سحر رئیس عمومی عواید وزارت مالیه، در تالار جلسات معینیت عواید و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۱:۶
Background image

رئیس عمومی عواید از ادارات مرکزی مالیاتی دیدار نمود

۲۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش

رئیس عمومی عواید الحاج مولوی سفر محمد سحر از ریاست ارائه خدمات به مالیه دهندگان، ریاست مالیه دهندگان کوچک و آمریت  نمبر تشخیصیه مالیه دهندگان دیدار نمود.
در این دیدار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۳:۴۵
Background image

برای مدیران املاک ۳۴ ولایت کشور سمینار آنلاین دایر گردید

۲۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش

بر اساس قانون تازه منظور شده از سوی عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله تعالی) در مورد اجارهٔ زمین‌ها و جایدادهای امارتی غرض وضاحت بیشتر این قانون برای مدیران بخش املاک. . .

بازگشت به صفحه خبر