رئیس جدید برای ریاست سمع شکایات معینیت عواید و گمرکات وزارت مالیه معرفی گردید

admin_mof
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۶ - ۱۱:۱۰
خبر

محترم ملا عبدالقاهر ادریس معین عواید و گمرکات وزارت مالیه طی یک نشست که در آن رئیس عمومی گمرکات، معاونین ریاست عمومی عواید، روساء و آمرین این ریاست نیز حضور داشتند، محترم مولوی عبدالحنان «عارف الله» به حیث رئیس ریاست سمع شکایات معینیت عواید و گمرکات معرفی نمود.
محترم ملا عبدالقاهر ادریس معین عواید و گمرکات وزارت مالیه که به جلسه معرفی سخنرانی می کرد، در سخنان خویش گفت، مسوولیت های که از سوی بزرگان برای ما و شما سپرده می شود ما مکلفیت داریم تا مسوولیت ها را به طور احسن اجرا نموده و جوابگوی مردم باشیم.
وی افزود، نظام کنونی به همکاری مردم بمیان آمده و بر ما لازم است که به مردم خدمت کنیم، نامبرده از همه مسؤلین خواست که با مردم برخورد نیک داشته باشند.
قابل ذکر است که محترم مولوی عبیدالله «ابو احمد» رئیس اسبق ریاست سمع شکایات معینیت عواید و گمرکات به حیث رئیس دفتر مقام وزارت مالیه معرفی گردید.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۴:۴۵
Background image

هفته گذشته اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردید!


۱۳ جوزا ۱۴۰۴هـ.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه هفته گذشته در ساحات مختلف ولایات نیمروز، قندهار و هلمند اموال قاچاقی را کشف و ضبط نموده، که قاچاقچیان می خواستند. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۶:۳
Background image

در گمرک نیمروز از آتش سوزی جلوگیری صورت گرفت!


۱۲جوزا ۱۴۰۴هـ.ش
بر اثر رسیدگی به موقع کارمندان قطعه تنفیذی محافظت و عملیات خاص گمرک نیمروز و در نتیجه تلاش مؤثر تیم اطفایه، یک عراده موتر باربری کانتینری که به سبب شارتی برق آتش گرفته. . .

بازگشت به صفحه خبر