رئیس سمع شکایات مالیه ‌دهندگان و هیئت همراهی شان به یک تعداد ولایت‌ سفر کرد

syllab_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۱۶:۵
...........

۱۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس سمع شکایات مالیه ‌دهندگان معینیت عواید و گمرکات وزارت مالیه و هیئت همراهی شان به ‌منظور بررسی عرایض و شکایات مالیه ‌دهندگان و سمع مشکلات آنان به ولایات قندوز، بلخ و سرپل سفر نمود.
این هیئت به ‌منظور بررسی سه عریضه که دو مورد آن مربوط به اشخاص حکمی و یک مورد آن مربوط به شخص حقیقی بود به ولایات متذکره سفر نمود. موضوع این عرایض اعتراض در مورد تعین مالیه توسط مالیه ‌دهندگان و درخواست بازنگری در میزان مالیات بود.
در جریان این سفر هیئت به ‌منظور بررسی عرایض و شکایات یادشده با مسئولین مستوفیت‌های مربوطه دیدار نموده و معلومات و اسناد لازم را در مورد موضوع بدست آورد. سپس با عارضین دیدار نموده، مشکلات و خواسته‌های آنان را استماع نمود و به ‌هدف روشن ‌شدن بیشتر موضوعات مطرح‌ شده، بررسی‌ها و ارزیابی‌های لازم را انجام دادند.
معینیت عواید و گمرکات وزارت مالیه به ‌منظور رسیدگی به شکایات مالیه ‌دهندگان حل قانونی و عادلانه مشکلات آنان و تنظیم هرچه بهتر امور مالیاتی به تلاش‌های خویش ادامه میدهد.

 

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۳۵
Background image

دوازدهمین نشست رهبری ریاست عمومی عواید برگزار گردید

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

دوازدهمین نشست رهبری ریاست عمومی عواید سال (۱۴۰۵) هـ.ش به ریاست الحاج مولوی سفرمحمد سحر رئیس عمومی عواید وزارت مالیه، با اشتراک معاون تخنیکی عواید، رؤسا و آمرین، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۳۰
Background image

کار نصب سیستم برق آفتابی در گمرک آی‌خانم ولایت تخار آغاز گردید

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

کار نصب سیستم برق آفتابی به ارزش حدود (۴.۸) میلیون افغانی در گمرک آی‌خانم ولایت تخار از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه آغاز گردید.
قبل از این برای تأمین نیازهای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

نشست اداری ریاست عمومی گمرکات دایر گردید

۲۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

دوازدهمین نشست اداری ریاست عمومی گمرکات سال (۱۴۰۵) هـ.ش تحت ریاست الحاج محمد حامد احمد رئیس عمومی گمرکات در مقام این ریاست برگزار گردید.
در این نشست که معاونین. . .

بازگشت به صفحه خبر