سنگ تهداب بزرگترین مرکز تجارتی در مزار شریف گذاشته شد

admin_mof
شنبه ۱۴۰۱/۳/۱۴ - ۱۸:۳۲
خبر

سکتور خصوصی در بخش بهبود اقتصادی یک کشور نقش مهمی دارد، بر همین اساس وزارت مالیه به منظور پیشرفت و همکاری با سکتور خصوصی فرصت های لازمی را ایجاد میکند، که یک نمونی بزرگ این فرصت ها همین مرکز بزرگ تجارتی در مزار شریف می باشد؛ که سنگ تهداب اش از سوی الحاج ملا هدایت الله بدری، وزیر مالیه کشور گذاشته شد.

در این مرکز بزرگ تجارتی یک هوتل مجلل، مارکیت دوا فروشی، دوکاکین، پارکینگ وسایط نقلیه و کلپ های ورزشی شامل می باشند؛ که در مساحت ۲۴ هزار متر مربع به ارزش (۴۵۰) میلیون افغانی از سوی سکتور خصوصی سرمایه گذاری می شود.

خبر

 وزارت مالیه تلاش میکند که برای سرمایه گذاری سکتور خصوصی فرصت های بیشتر از این را ایجاد کند.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۱۲
Background image

آمریت سمع شکایات وزارت مالیه به (۹) شکایت رسیدگی کرده است

 ۷ ثور۱۴۰۵هـ.ش

آمریت سمع شکایات تفتیش داخلی وزارت مالیه رسیدگی به شکایات ناشی از فساد، کم کاری، سهل انگاری و برخورد غیر مسئولانه برخی مسئولین مربوط به این وزارت را به عهده داشته و به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۳:۵۸
Background image

رئیس عمومی تفتیش داخلی به همراهی یک هیئت به یکتعداد ولایت های غربی کشور سفر نمود

۵ ثور۱۴۰۵هـ.ش
تحت رهبری ملا عصمت‌الله منیب رئیس عمومی تفتیش داخلی وزارت مالیه یک هیئت به منظور ارزیابی امور و پیگری تطبیق هدایات تفتیش، از گمرکات و مستوفیت‌های ولایت های هرات، فراه و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۵۰
Background image

جلسه به منظور ساده سازی پروسه های حمایوی، تدارکاتی، خدماتی و مالی واداری دایر گردید

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه به منظور ساده سازی پروسه های (حمایوی، تدارکاتی، خدماتی و مالی و اداری) با اشتراک نمایندگان اداره امور، اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی و وزارت مالیه در تالار جلسات. . .

بازگشت به صفحه خبر