ششمین جلسه تخنیکی شورای عالی زیربناء دایر گردید

admin_mof
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱۲ - ۱۱:۱۶
خبر

ششمین جلسه تخنیکی شورای عالی زیربناء امروز مؤرخ ۱۱ جدی ۱۳۹۸ تحت ریاست محترم پروفیسور محمد همایون قیومی، سرپرست وزارت مالیه و مشاور ارشد مقام عالی ریاست جمهوری در امور زیر بناء در مقر وزارت مالیه دایر گردید .
در این جلسه، در رابطه به مدیریت سیلاب های مدهش، عوامل مدیریت و کنترول سیلاب ها، کار های اجرا شده و در حال جریان در این بخش، استراتیژی مدیریت خشک سالی افغانستان، تاثیرات خشک سالی و تغییرات اقلیم در سکتور زراعت، انکشاف استراتیژی کنترول خشک سالی، دیدگاه و اهداف این استراتیژی، طرح ساختن کانال های پارابولیک کوچک برای پروژه های ارغندی و گزارش از پیشرفت کار احیای کاریز ها و چک دیم ها و تاثیرات اجتماعی آن، پلان پنج ساله برق افغانستان که به اساس آن تمام مراکز ولایات به شبکه ملی برق می گردد، رسیدن به خودکفائی از نگاه تولید برق، بهبود در سیستم توزیع برق و دیگر مسایل مرتبط بحث و تبادل نظر صورت گرفته و تصامیم لازم اتخاذ گردید.

خبر

 

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۱:۴۱
Background image
یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۱:۲
Background image

نشست رئیس عمومی عواید با مسئولین و نمایندگان مؤسسات داخلی و بین‌المللی

۳۱جوزا ۱۴۰۵هـ.ش 

نشستی تحت رهبری رئیس عمومی عواید وزارت مالیه الحاج مولوی سفر محمد سحر و با اشتراک معاون عملیاتی عواید، نمایندگان ریاست خدمات حقوقی و پالیسی و مسئولین ده‌ها مؤسسه داخلی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۳:۱۵
Background image

در دو هفتۀ گذشته مقدار زیادی اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردیدند

۲۸جوزا ۱۴۰۵هـ.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه در دو هفته گذشته در ساحات مختلف ولایات قندهار، نیمروز، فراه، ننگرهار و هلمند مقدار زیادی اموال قاچاقی را ضبط نموده. . .

بازگشت به صفحه خبر