مسئولین جدید به دو بست بلند رتبه ریاست عمومی عواید معرفی گردیدند

syllab_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۴ - ۱۱:۱۷
...........

۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش

بر اساس حکم شماره (۹۸) مقام عالی ریاست‌ الوزراء امارت اسلامی افغانستان پوهنیار نداء محمد صدیقی به حیث معاون تخنیکی عواید و پوهندوی غلام عمر عبدالله به حیث رئیس خدمات حقوقی و پالیسی عواید تعیین گردیده‌اند.
مراسم معرفی این مسئولین در تالار جلسات معینیت عواید و گمرکات برگزار گردید که در آن معین عواید و گمرکات، رئیس عمومی عواید، مشاورین معینیت، رؤسا و آمرین مربوطه اشتراک ورزیده بودند.
در این مراسم معین عواید و گمرکات الحاج مفتی عبدالمتین سعید، در مورد اهمیت و مسئولیت وظایف امارتی صحبت نمود. وی گفت که وظایف امارتی امتیاز نه بلکه امانت و مسئولیت سنگین است و تأکید ورزید که مسئولان باید به وظایف خویش از دید خدمت و تعهد بنگرند و برای پیشرفت بیشتر روند کاری، مسئولیت‌های خویش را به بهترین وجه انجام دهند.
پس از جلسه مسئولان تازه تعیین‌ شده به بخش‌های کاری مربوطه خویش معرفی گردیدند و به منظور آغاز اجرای وظایف خویش با کارمندان اداری دیدار نمودند.
قابل یادآوری است که پوهنیار نداء محمد صدیقی قبل از این به عنوان رئیس خدمات حقوقی و پالیسی عواید و پوهندوی غلام عمر عبدالله به حیث رئیس پلان و ریفورم بودجه ملی انجام وظیفه مینمودند.

 

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۹:۵۲
Background image

نشست آنلاین با مسئولین گمرکات برگزار گردید

اول میزان ۱۴۰۵ هـ.ش

نشست آنلاین با مسئولین گمرکات کشور به رهبری وزیر مالیه حاجی ملا محمد ناصر آخند و اشتراک الحاج ملا نعمت‌الله حسن معین عواید و گمرکات، الحاج مولوی محمد حامد احمد رئیس. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۳۵
Background image

دوازدهمین نشست رهبری ریاست عمومی عواید برگزار گردید

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

دوازدهمین نشست رهبری ریاست عمومی عواید سال (۱۴۰۵) هـ.ش به ریاست الحاج مولوی سفرمحمد سحر رئیس عمومی عواید وزارت مالیه، با اشتراک معاون تخنیکی عواید، رؤسا و آمرین، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۳۰
Background image

کار نصب سیستم برق آفتابی در گمرک آی‌خانم ولایت تخار آغاز گردید

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

کار نصب سیستم برق آفتابی به ارزش حدود (۴.۸) میلیون افغانی در گمرک آی‌خانم ولایت تخار از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه آغاز گردید.
قبل از این برای تأمین نیازهای. . .

بازگشت به صفحه خبر