مسئولین گمرکی گمرک سرحدی تورغندی چهار تن سارق دستگیر کردند!

org_admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۶ - ۱۴:۱۹
............


 ۶ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان قطعه تنفیذی محافطت و عملیات های خاص وزارت مالیه چهار تن سارق که به نامهای سخی داد مشهور به بدوک، عصمت الله، سلام و عبیدالله در گمرک سرحدی تورغندی ولایت هرات دستگیر کردند.
سارقین متذکره در حالیکه میخواستند در پارکنیگ موترها از موتر های باربری تیل و اموال تجارتی به غارت ببرند، بلفعل از سوی منسوبین قطعه متذکره دستگیر شدند. افراد متهم به منظور تحقیق و بازرسی بیشتر به ادارات مربوطه معرفی تحویل داده شده است.
قابل ذکر است، که قبل از این نیز چهار تن سارق از سوی کارمندان قطعه تنفیذی محافطت و عملیات های خاص در گمرک سرحدی ولایت هرات دستگیر گردیده بود.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۴:۱۵
Background image

در نشست رهبری معینیت اداری در مورد موضوعات مهم گفتگو صورت گرفت

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش

نخستین نشست رهبری معینیت اداری سال (۱۴۴۸) هـ.ق، به ریاست مولوی دوست‌ محمد مخلص، معین اداری وزارت مالیه، با حضور رؤسای مربوطه، در تالار جلسات این معینیت برگزار گردید.
ط. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۳ - ۱۵:۵۶
Background image

برنامه آموزشی دایر شده برای کارمندان سر مفتشیت وزارت دفاع به پایان رسید

۱۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی تخصصی یک ‌ماهه در مورد تفتیش از سوی ریاست عمومی تفتیش داخلی وزارت مالیه برای کارمندان سرمفتشیت وزارت دفاع با موفقیت به پایان رسید.
مراسم در حضور داشت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۳ - ۱۰:۲۳
Background image

نهمین نشست هیئت رهبری ریاست عمومی عواید برگزار گردید

۱۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش

نهمین نشست هیئت رهبری سال (۱۴۰۵) هـ.ش ریاست عمومی عواید وزارت مالیه تحت ریاست الحاج مولوی سفرمحمد سحر رئیس عمومی عواید و با حضور معاون تخنیکی عواید، معاون امور مستوفیت. . .

بازگشت به صفحه خبر