نامزد وزیر و سرپرست وزارت مالیه با رئیس شرکت انکشاف ملی در مورد مشکلات بودجوی و تخصیص وجوه مالی بیشتر برای پروژه های ملی بحث و گفتگو نمود
محترم عبدالهادی ارغندیوال، نامزد وزیر و سرپرست وزارت مالیه امروز مؤرخ ۱۴ ثور ۱۳۹۹ با محترم عبدالرحمان عطاش، رئیس عمومی شرکت انکشاف ملی در مقر وزارت مالیه ملاقات نمود.
در این ملاقات ابتدا، رئیس شرکت انکشاف ملی ضمن بیان مشکلات بودجوی شان خواهان همکاری وزارت مالیه برای تخصیص وجوۀ مالی بیشتر برای تمویل پروژه های ملی بشمول پروژه های کاریابی، مدیریت آب، ساخت و ساز بندها، نهال شانی کمربند سبز کابل و دیگر پروژه ها گردیدند. همچنان از وزارت مالیه بخاطر ایجاد نمبر تشخیصیه برای کارمندان این شرکت تقاضای همکاری نمودند.
متعاقباً مسئولین ریاست بودجه وزارت مالیه اظهار داشتند که بودجۀ کافی برای شرکت انکشاف ملی در تعدیلات بودجوی که به ولسی جرگه پیشکش گردیده، در نظر گرفته شده است اما باز هم به نیازمندی شرکت متذکره در چوکات قوانین نافده و امکانات دست داشته، بعد از تعدیلات بودجوی در جریان سال، نیز همکاری لازم بعمل میآید. همچنان مسئولین وزارت مالیه وعده سپردند تا برای کارمندان شرکت متذکره، بعد از تصفیه باقی داری های مالیاتی ۹ تصدی که جدیداً تحت سقف شرکت انکشاف ملی قرارگرفته است نمبر تشخیصیه توزیع نمایند.
محترم محمد عیسی قدرت، معین عواید و گمرکات وزارت مالیه، به اساس هدایت جلالتمآب رئیس جمهور در مورد همکاری میان شرکت انکشاف ملی و گمرکات بمنظور بهتر شدن زیربناء ساختمانی گمرکات معلومات همه جانبه ارائه نموده و ابراز داشت که توافقنامۀ همکاری میان جانبین نهایی گردیده و به زودترین فرصت به امضاء خواهد رسید.
در اخیر نامزد وزیر و سرپرست وزارت مالیه ضمن وعده همکاری روی موارد فوق گفت: وزارت مالیه متعهد به حمایت کلی پروژه های ملی که از طریق شرکت انکشاف ملی تطبیق میگردد میباشد و بالمقابل تقاضای ما این است تا پروژه ها بطور شفاف و مؤثر به وقت زمان معین آن تطبیق گردند.
