نامزد وزیر و سرپرست وزارت مالیه مشکلات تجار ملی و نماینده گان سکتور خصوصی ولایت بلخ را استماع نمود
محترم عبدالهادی ارغندیوال نامزد وزیر و سرپرست وزارت مالیه مؤرخ ۲۴ ثور ۱۳۹۹ با نماینده گان سکتور خصوصی و تجار ملی ولایت بلخ در این ولایت دیدار کرد.
در این نشست محترم محمد اسحق رهگذر، والی بلخ، رئیس شورای ولایتی آن ولایت، معاون اتاق تجارت بین المللی افغانستان، رئیس اتاق تجارت بلخ و مسئولین و نمایندگان اتحادیۀ صنعت کاران حضور داشتند.
محترم حاجی خیرالدین مایل، معاون اتاق تجارت بین المللی افغانستان و محترم زلمی یونسی، رئیس اتاق تجارت ولایت بلخ به نمایندگی از تجار و سکتور خصوصی ولایت بلخ در رابطه به مشکلات گمرکی، مشکلات عواید مالیاتی و تهیه مواد خام برای صنعت کاران صحبت نموده افزودند که قیمت تعرفه گمرکی بالای مواد اولیه و سائر مواد ساختماتی در همآهنگی با اصناف و نظر به سنجش اقتصادی و ظرفیت داخلی کشور تعیین گردد.
سرپرست وزارت مالیه ضمن تشکری از ایشان افزود که من به ولایت بلخ آمده ام تا مشکلات سکتور خصوصی و تجارملی را از نزدیک استماع نموده و به آن رسیدگی نمایم. محترم ارغندیوال علاوه کرد که ما متعهد هستیم تا صنعت داخلی را رشد دهیم تا وضعیت آن بهتر گردد، همچنین ما متعهد هستیم تا تجاران و صنعت کاران را حمایت کنیم ولی سکتور خصوصی نیز باید متعهد باشند که به صورت شفاف کار نموده و در همآهنگی با حکومت در بخش مبارزه علیه فساد همکاری نمایند.
در این دیدار، همچنان محترم ارغندیوال از تجار ملی و سکتور خصوصی تشکری نمود که در شرایط دشوار شیوع ویروس کرونا در کنار مردم ایستاده و از احتکار جلوگیری نمودند. وی افزود از اینکه زمان کم است برای رسیدگی به مشکلات سکتور خصوصی از ایشان دعوت می نمایم تا به کابل بیایند و نشست های مشورتی .شانرا با وزارت مالیه ادامه دهند
