نخستین افتتاح ترازو های مقیاس وزن در گمرک ابو نصر فراهی و خوست
ریاست عمومي گمرکات برای اولین بار ترازو های وزن تناژ بلند و تشخیص وزن موتر های باربری در گمرک خوست و ابونصر فراهی افتتاح و به بهره برداری سپرد.
این کار در حال صورت میگیرد که با فعال شدن ترازو های یاد شده، علاوه بر ایجاد سهولت برای تجار، رانندهگان و کارمندان گمرک از وزن بیشتر و فرار از عواید ملي جلوگیری صورت خواهد گرفت.
ترازوی جدید فعال شده گمرک ابونصر فراهی دارای ۲۲ متر طول و ۱۰ لودسیل بوده و همچنان ترازوی گمرک خوست دارای ۱۸ متر طول و ۸ لودسیل مې باشد، که هر ترازو قابلیت وزن برداری ۱۵۰ تن را دارا می باشد.
هزینه مجموعی این ترازو ها بالغ بر ۸ میلیون افغانی بوده، که تمام مصارف آن از بودجه وزارت مالیه تمویل شده و کار های آن از سوی یک شرکت افغانی در مدت سه ماه تکمیل گردید.
قابل یادآوریست، که ترازو های دیگر با چنین معیار نیز به زودترین فرصت در گمرک نیمروز و بندر حیرتان نصب خواهد شد
