نمایشگاه ملی امام ابو حنیفه(رح) برگزار گردید

admin_mof
پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۷ - ۱۱:۴۸
خبر

نمایشگاه ملی ۷ روزه تحت عنوان (امام ابو حنیفه رحمت الله علیه) به منظور ترویج و حمایت از تولیدات داخلی در پایتخت کشور (کابل) برگزار گردید.
در این نمایشگاه که بیش از ۶۰۰ شرکت دولتی و خصوصی محصولات خود را در ۶۴۰ غرفه به نمایش گذاشته بودند، شرکت های دولتی (سیلو مرکزی، نفت و گاز افغانستان، تخم های اصلاح شده بذری، فارمسی ابن سینا) وزارت مالیه و شماره از شرکت های دیگر دولتی نیز تولیدات خود را به منظور بازاریابی به نمایش گذاشتند.
الحاج ملا هدایت الله بدری وزیر مالیه، الحاج ملا محمد ناصر آخند معین عواید و گمرکات، معراج محمد معراج رئیس عمومی عواید و شماره از روسا نیز به منظور حمایت از تولیدات و محصولات داخلی از این نمایشگاه دیدار نموده و این نمایشگاه را گامی بزرگ در عرصه حمایت و بازاریابی محصولات داخلی و ایجاد روابط تجاری بهتر میان تجار داخلی و خارجی دانستند.

خبر

قابل یادآوریست که این نمایشگاه بزرگ امام ابوحنیفه رحمت الله علیه از تاریخ ۱۰ قوس آغاز و ۱۷ همین ماه به پایان رسید.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۹:۵۲
Background image

نشست آنلاین با مسئولین گمرکات برگزار گردید

اول میزان ۱۴۰۵ هـ.ش

نشست آنلاین با مسئولین گمرکات کشور به رهبری وزیر مالیه حاجی ملا محمد ناصر آخند و اشتراک الحاج ملا نعمت‌الله حسن معین عواید و گمرکات، الحاج مولوی محمد حامد احمد رئیس. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۳۵
Background image

دوازدهمین نشست رهبری ریاست عمومی عواید برگزار گردید

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

دوازدهمین نشست رهبری ریاست عمومی عواید سال (۱۴۰۵) هـ.ش به ریاست الحاج مولوی سفرمحمد سحر رئیس عمومی عواید وزارت مالیه، با اشتراک معاون تخنیکی عواید، رؤسا و آمرین، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۳۰
Background image

کار نصب سیستم برق آفتابی در گمرک آی‌خانم ولایت تخار آغاز گردید

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

کار نصب سیستم برق آفتابی به ارزش حدود (۴.۸) میلیون افغانی در گمرک آی‌خانم ولایت تخار از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه آغاز گردید.
قبل از این برای تأمین نیازهای. . .

بازگشت به صفحه خبر