هیئت ریاست عمومی تفتیش داخلی به ولایات پروان، کاپیسا و پنجشیر سفر نمود!

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۶:۱۴
..........


۱۶ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
محترم الحاج ملا عبدالهادی ابرار، رئیس عمومی تفتیش داخلی وزارت مالیه در رآس یک هیئت، به ولایات پروان، کاپیسا و پنجشیر سفر نمود، که ضمن ارزیابی امور مستوفیت ها با مسئولین نیز به طور جداگانه دیدار نمود. 
هیئت متذکره در جریان سفر نظریات خویش را در مورد اهمیت و مؤثریت تفتیش با مسئولین شریک نموده و با آنان گفت، که رهبری وزارت مالیه در ایجاد شفافیت و اصلاحات در مستوفیت ها و گمرکات متعهد است، که این کار در نتیجه هماهنگی و همکاری ریاست عمومی و ادارات مربوطه ممکن میباشد. آنان چگونکی تطبیق توصیه‌های اصلاحی ارائه شده توسط مفتشین در جریان تفتیش قبلی را تعقیب نموده و از مسئولین خواست، تا به منظور بهبود امور توصیه های تفتیش را در اسرع وقت تطبیق نموده و راپور آنرا با این ریاست شریک نماید.
هیئت اعزام شده در آخر راپور کاری آنها را مشاهده نموده و مشکلات و پیشنهادات آنان را استماع نمود و ضمن اطمینان از شریک نمودن مشکلات با رهبری وزارت مالیه و حل کردن آن از مسئولین آن آدارات خواستار همکاری طبق سابق گردید.
قابل ذکر است، که ادارات ذکر شده بیشتر توصیه های قبلی تفتیش را تطبیق نموده اند و امید است، تا توصیه های متباقی نیز به زودی تطبیق گردد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۹:۵۲
Background image

نشست آنلاین با مسئولین گمرکات برگزار گردید

اول میزان ۱۴۰۵ هـ.ش

نشست آنلاین با مسئولین گمرکات کشور به رهبری وزیر مالیه حاجی ملا محمد ناصر آخند و اشتراک الحاج ملا نعمت‌الله حسن معین عواید و گمرکات، الحاج مولوی محمد حامد احمد رئیس. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۳۵
Background image

دوازدهمین نشست رهبری ریاست عمومی عواید برگزار گردید

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

دوازدهمین نشست رهبری ریاست عمومی عواید سال (۱۴۰۵) هـ.ش به ریاست الحاج مولوی سفرمحمد سحر رئیس عمومی عواید وزارت مالیه، با اشتراک معاون تخنیکی عواید، رؤسا و آمرین، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۳۰
Background image

کار نصب سیستم برق آفتابی در گمرک آی‌خانم ولایت تخار آغاز گردید

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

کار نصب سیستم برق آفتابی به ارزش حدود (۴.۸) میلیون افغانی در گمرک آی‌خانم ولایت تخار از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه آغاز گردید.
قبل از این برای تأمین نیازهای. . .

بازگشت به صفحه خبر