هیئت ریاست عمومی تفتیش داخلی به ولایات پروان، کاپیسا و پنجشیر سفر نمود!

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۶:۱۴
..........


۱۶ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
محترم الحاج ملا عبدالهادی ابرار، رئیس عمومی تفتیش داخلی وزارت مالیه در رآس یک هیئت، به ولایات پروان، کاپیسا و پنجشیر سفر نمود، که ضمن ارزیابی امور مستوفیت ها با مسئولین نیز به طور جداگانه دیدار نمود. 
هیئت متذکره در جریان سفر نظریات خویش را در مورد اهمیت و مؤثریت تفتیش با مسئولین شریک نموده و با آنان گفت، که رهبری وزارت مالیه در ایجاد شفافیت و اصلاحات در مستوفیت ها و گمرکات متعهد است، که این کار در نتیجه هماهنگی و همکاری ریاست عمومی و ادارات مربوطه ممکن میباشد. آنان چگونکی تطبیق توصیه‌های اصلاحی ارائه شده توسط مفتشین در جریان تفتیش قبلی را تعقیب نموده و از مسئولین خواست، تا به منظور بهبود امور توصیه های تفتیش را در اسرع وقت تطبیق نموده و راپور آنرا با این ریاست شریک نماید.
هیئت اعزام شده در آخر راپور کاری آنها را مشاهده نموده و مشکلات و پیشنهادات آنان را استماع نمود و ضمن اطمینان از شریک نمودن مشکلات با رهبری وزارت مالیه و حل کردن آن از مسئولین آن آدارات خواستار همکاری طبق سابق گردید.
قابل ذکر است، که ادارات ذکر شده بیشتر توصیه های قبلی تفتیش را تطبیق نموده اند و امید است، تا توصیه های متباقی نیز به زودی تطبیق گردد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۱:۴۶
Background image

فعالیت های اداری سالانه یک تعداد مستوفیان ارزیابی گردید

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش

نشست ارزیابی سالانه فعالیت‌های اداری سال (۱۴۰۴) هـ.ش (۲۰) تن از مستوفیان تحت رهبری الحاج مولوی سفر محمد سحر رئیس عمومی عواید وزارت مالیه، در تالار جلسات معینیت عواید و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۱:۶
Background image

رئیس عمومی عواید از ادارات مرکزی مالیاتی دیدار نمود

۲۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش

رئیس عمومی عواید الحاج مولوی سفر محمد سحر از ریاست ارائه خدمات به مالیه دهندگان، ریاست مالیه دهندگان کوچک و آمریت  نمبر تشخیصیه مالیه دهندگان دیدار نمود.
در این دیدار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۳:۴۵
Background image

برای مدیران املاک ۳۴ ولایت کشور سمینار آنلاین دایر گردید

۲۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش

بر اساس قانون تازه منظور شده از سوی عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله تعالی) در مورد اجارهٔ زمین‌ها و جایدادهای امارتی غرض وضاحت بیشتر این قانون برای مدیران بخش املاک. . .

بازگشت به صفحه خبر