ورکشاپ آموزشی اجرای بودجه ملی سال مالی جاری برگزار گردید

admin_mof
یکشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۴ - ۱۶:۱۲
خبر

تحت رهبری الحاج ملا محمد ناصر آخند وزیر مالیه و به اشتراک حبیب الله سباوون رئیس عمومی بودجه ملی و نمایندگان واحدهای بودجوی، ورکشاپ آموزشی اجراء بودجۀ ملی سال مالی ۱۴۰۲ در خیبرهال این وزارت برگزار گردید.
الحاج ملا محمد ناصر آخند وزیر مالیه ضمن خیرمقدم به حاضرین گفت: به منظور پیشبرد امور و ارائه خدمات بهتر، کسب دانش در مسئولیت های محوله تان ضروری است و نباید در این زمینه غفلت کرد.
وزیر مالیه در سخنان خود به نمایندگان واحدهای بودجوی تاکید نمود که باید تمام اصول بودجه را به درستی یاد گرفته و رعایت کنند تا تمام امور مربوط به اجراء بودجه به شکل اصولی انجام شده و در این راستا هیچ گونه مانع یا تاخیری میان واحدهای بودجوی و بخش های مربوط وزارت ایجاد نشود.
رئیس عمومی بودجه ملی گفت، ورکشاپ اجرای بودجه مسلکی و تخصصی می باشد؛ به منظور ایجاد یک سری تغییرات و تعدیلات در برخی زمینه ها، لازم است این گونه برنامه های آموزشی به منظور وضاحت بهتر طرزالعمل ها و رهنمودها برگزار شود، آقای سباوون افزود که در اجرای تطبیق بودجه اگر خدا نکرده با مشکلی مواجه شویم، تیم تخنیکی ریاست عمومی بودجه ملی در وقت معین مشکل را حل کرده و به آن رسیدگی خواهد کرد.

خبر

در پایان تیم تخنیکی ریاست عمومی بودجه ملی در رابطه به انواع بودجه، مراحل، تخصیص، جدول حسابات، فورم های بودجه، طرزالعمل ها و رهنمود های اجرای بودجه به حاضرین معلومات ارائه نموده و به سوالات آنان پاسخ داد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۱۲
Background image

آمریت سمع شکایات وزارت مالیه به (۹) شکایت رسیدگی کرده است

 ۷ ثور۱۴۰۵هـ.ش

آمریت سمع شکایات تفتیش داخلی وزارت مالیه رسیدگی به شکایات ناشی از فساد، کم کاری، سهل انگاری و برخورد غیر مسئولانه برخی مسئولین مربوط به این وزارت را به عهده داشته و به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۳:۵۸
Background image

رئیس عمومی تفتیش داخلی به همراهی یک هیئت به یکتعداد ولایت های غربی کشور سفر نمود

۵ ثور۱۴۰۵هـ.ش
تحت رهبری ملا عصمت‌الله منیب رئیس عمومی تفتیش داخلی وزارت مالیه یک هیئت به منظور ارزیابی امور و پیگری تطبیق هدایات تفتیش، از گمرکات و مستوفیت‌های ولایت های هرات، فراه و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۵۰
Background image

جلسه به منظور ساده سازی پروسه های حمایوی، تدارکاتی، خدماتی و مالی واداری دایر گردید

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه به منظور ساده سازی پروسه های (حمایوی، تدارکاتی، خدماتی و مالی و اداری) با اشتراک نمایندگان اداره امور، اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی و وزارت مالیه در تالار جلسات. . .

بازگشت به صفحه خبر