ورکشاپ آموزشی ۲۵ روزه برای شماری از کارمندان بخش های بررسی، تعرفه و قیمت گذاری گمرکات ولایتي آغاز گردید

admin_mof
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۹ - ۱۹:۱۵
خبر

ورکشاپ آموزشی (۲۵) روزه برای شماری از کارمندان بخش بررسی، تعرفه و قیمت گذاری گمرکات ولایتی در اکادمی ملی عواید و گمرکات آغاز شد.
در جلسه افتتاحیه این ورکشاپ آموزشی که الحاج مفتی عبدالمتین «سعید» رئیس عمومی گمرکات و آمر ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت مالیه اشتراک داشتند، رئیس عمومی گمرکات به تمام اشتراک کنندگان خوش آمدید گفته و توصیه های لازم را در زمینه انجام صادقانه وظایف محوله، هماهنگی کامل میان کارمندان، ایجاد تسهیلات برای تجار و سایر بخش ها به کارمندان بخش مذکور گمرکات ولایتی ارائه نمود؛ وی به شرکت کنندگان ورکشاپ مذکور گفت: «از این ورکشاپ آموزشی استفاده کامل نموده و موضوعات آموخته شده را با همکاران خود شریک سازید».

خبر

آمر ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت مالیه روی اهمیت ایجاد چنین ورکشاپ های آموزشی و افزایش ظرفیت کارمندان بحث همه جانبه نمود.
قابل یادآوریست که در این ورکشاپ آموزشی به کارمندان بخش های بررسی، تعرفه و قیمت گذاری گمرکات ولایتی، آموزش های عملی و نظری داده خواهد شد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۴:۴۵
Background image

هفته گذشته اموال قاچاقی در ولایات مختلف کشور ضبط گردید!


۱۳ جوزا ۱۴۰۴هـ.ش
کارمندان مراقبت سیار ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه هفته گذشته در ساحات مختلف ولایات نیمروز، قندهار و هلمند اموال قاچاقی را کشف و ضبط نموده، که قاچاقچیان می خواستند. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۶:۳
Background image

در گمرک نیمروز از آتش سوزی جلوگیری صورت گرفت!


۱۲جوزا ۱۴۰۴هـ.ش
بر اثر رسیدگی به موقع کارمندان قطعه تنفیذی محافظت و عملیات خاص گمرک نیمروز و در نتیجه تلاش مؤثر تیم اطفایه، یک عراده موتر باربری کانتینری که به سبب شارتی برق آتش گرفته. . .

بازگشت به صفحه خبر