ورکشاپ نظر خواهی طرزالعمل ها و مقررات بیمه دایر گردید

admin_mof
شنبه ۱۳۹۸/۸/۴ - ۱۰:۵۵
خبر

ورکشاپ دور روزه (۲۹ و ۳۰ میزان ۱۳۹۸) به منظور نظر خواهی پیرامون مقرره واسطه های بیمه ای (فروشنده و کمیشنکاری) و طرزالعمل نظارت داخل و خارج ساحه برای با اشتراک نماینده های شرکت های بیمه اعم از دولتی و خصوصی، ادارات دولتی جواز دهنده و نظارتی، سکتور خصوصی اتاق ها و شرکای سکتوری دایر گردید.

در نخست محترم الحاج موسی کاموی رئیس عمومی امور بیمه های وزارت مالیه در رابطه به موضوع و نیاز به این اسناد و نقش آن در قانونمندی  و نظارت از فعالیت های بیمه ای صحبت همه جانبه نموده و موجودیت اسناد متذکره را در مؤثریت، شفافیت، ثبات، توسعه مارکیت، حمایت از حقوق مشتری و پایداری فعالیتهای بیمه در کشور حایز اهمیت دانستند.

خبر

 متعاقباً مواد مندرج اسناد یاد شده از سوی کارمندان ارشد ریاست طرح قوانین ریاست عمومی امور بیمه ها برای حاضرین به معرفی گرفته شد. سپس طبق اجندآ جهت جمع آوری نظریات اشتراک کننده گان به منظور غنامندی اسناد متذکره به گروپ های کاری تقسیم شده و پیرامون مواد و احکام مندرج میکانیزم نظارت داخل و خارج ساحه و مقرره واسطه ها به ترتیب به نظر خواهی و مشاوره پرداختند و روی جزیات این اسناد بحث و تبادل نظر نمودند.

خبر

قرار است سلسله این برنامه جهت نظر خواهی و تبادل نظر روی مقرره های دیگر که از سوی ریاست عمومی امور بیمه ها طرح شده اند، با اشتراک نمایندگان متخصصین و کارشناسان وزارت خانه ها، سکتور خصوصی و شرکت های بیمه در هفته های بعد تدویر یابد. 

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۶
Background image

برنامه های ارتقای ظرفیت برای کارمندان مستوفیت‌های میدان وردک و زابل آغاز گردید

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
طبق پلان تدریسی اکادمی ملی عواید و گمرکات وزارت مالیه دو برنامه آموزشی تحت عنوان «ارتقای ظرفیت و مسلکی‌سازی» برای کارمندان مستوفیت‌های میدان وردگ و زابل آغاز گردید.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۲۳
Background image

رئیس عمومی املاک امارتی به ولایت قندهار سفر نمود

۱۰ ثور۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس عمومی املاک امارتی وزارت مالیه الحاج حافظ عبدالقدیر حقانی، در جریان سفر خود به ولایت قندهار با مستوفی و مسئولین املاک این ولایت دیدار نمود.
در این دیدار در مورد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۰:۴۳
Background image

برنامه آموزشی برای کارمندان گمرک فراه آغاز گردید

۱۰ ثور۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس پلان تدریسی اکادمی ملی گمرکات و عواید وزارت مالیه برنامه آموزشی برای کارمندان بخش‌های مختلف گمرک فراه آغاز گردید.
در این برنامه قانون گمرکات، لایحه وظایف بست‌های. . .

بازگشت به صفحه خبر