نزدهمین نشست وزرای سازمان همکاری های اقتصادی منطقوی آسیای میانه یا CAREC برگزار شد

admin_mof
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۸ - ۹:۱۰
خبر

نشست وزرای سازمان همکاری های اقتصادی منطقوی آسیای میانه امروز ۱۷ سنبله، ۱۳۹۹ تحت عنوان " همکاری های منطقوی بر محور مردم بعد از کوئید ۱۹" برگزار گردید. این نشست که از طریق ویدیوکنفرانس به ریاست محترم عبدالهادی ارغندیوال وزیر مالیه در حضور داشت جلالتمآب رئیس جمهوری اسلامی افغانستان، اراکین بلند رتبه حکومتی، مقامات بانک انکشاف آسیایی و بانک جهانی، در ارگ تدویر یافت.

این برنامه، با سخنرانی جلالتمآب رئیس جمهوری اسلامی افغانستان آغاز شده و در ادامه، محترم عبدالهادی ارغندیوال وزیر مالیه کشور، ضمن خوش آمدید به همکاران داخلی و بین المللی بیان نمودند که برای مان قابل افتخار است که افغانستان نزدهمین نشست سازمان همکاری های اقتصادی منطقوی آسیای میانه را میزبانی می نماید. وی همچنان از دستآورد های کنفرانس ۲۰۲۰ جینیوا که به تاریخ ۲۳ و ۲۴ ماه نومبر سال روان برگزار شده بود، ابراز خوشنودی نمود و بیان داشت که افغانستان با ارائه سند دوم چارچوب ملی توسعه و صلح به همکاران بین المللی، دیدگاه آینده و اولویت های خویش را مشخص نمود تا افغانستان به یک کشور توسعه یافته و خودکفا مبدل گردد.

همچنان ایشان بیان داشتند، در حالی که مرض کرونا اقتصاد اکثریت کشورهای جهان را متضرر ساخت، افغانستان نیز اضرار را از این ناحیه متحمل شد که منجر به کسر بودجه گردید. رشد اقتصادی افغنستان از مثبت ۳ به منفی ۵ کاهش یافت و در این زمینه از بانک انکشاف آسیایی و بانک جهانی که از دولت و مردم افغانستان حمایت های مالی داشتند و نگذاشتند اقتصاد افغانستان صدمه بیشتر را متحمل شود، ابراز سپاس می نمایم و در ضمن از کمک ۱۰۰ میلیون دالری که توسط بانک انکشاف آسیایی در امر مبارزه با ویروس کوئید ۱۹ کمک شد، تشکر می نمایم.

وی گفت؛ هدف ما این است که افغانستان همسو با همسایگان خویش یک کشور صلح آمیز ، مرفه باشد و موقعیت ژئواستراتژیک افغانستان به عنوان یک پلی ارتباطی میان کشورهای آسیای میانه و منطقه جنوبی آسیا عمل می کند و این ما را که محصور در خشکه قرار گرفته ایم ولی پل ارتباطی میان منطقه می باشیم، در تقویت رشد اقتصادی ، ایجاد شغل و کاهش فقر همکاری خواهد نمود.

خبر

وزیر مالیه، به اشتراک کنندگان گفت، توافقی که روی «انرژی استراتیژی توریزم، استراتیژی جندر، و چارچوب کاری سازمان همکاری های اقتصادی منطقوی آسیای میانه الی سال ۲۰۳۰ » صورت گرفت، می تواند به کشورهای منطقه و افغانستان موثر باشد و ما از این پروسه جهت تسهیل تجارت در منطقه و ابتکارات که صورت گرفته است، حمایت و استقبال می نماییم.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۳۵
Background image

دوازدهمین نشست رهبری ریاست عمومی عواید برگزار گردید

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

دوازدهمین نشست رهبری ریاست عمومی عواید سال (۱۴۰۵) هـ.ش به ریاست الحاج مولوی سفرمحمد سحر رئیس عمومی عواید وزارت مالیه، با اشتراک معاون تخنیکی عواید، رؤسا و آمرین، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۳۰
Background image

کار نصب سیستم برق آفتابی در گمرک آی‌خانم ولایت تخار آغاز گردید

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

کار نصب سیستم برق آفتابی به ارزش حدود (۴.۸) میلیون افغانی در گمرک آی‌خانم ولایت تخار از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه آغاز گردید.
قبل از این برای تأمین نیازهای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

نشست اداری ریاست عمومی گمرکات دایر گردید

۲۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

دوازدهمین نشست اداری ریاست عمومی گمرکات سال (۱۴۰۵) هـ.ش تحت ریاست الحاج محمد حامد احمد رئیس عمومی گمرکات در مقام این ریاست برگزار گردید.
در این نشست که معاونین. . .

بازگشت به صفحه خبر