سرپرست وزارت مالیه با تجار و صنعت کاران فلزات داغمه دیدار کرد

admin_mof
پنجشنبه ۱۴۰۰/۷/۱ - ۱۵:۵۶
خبر

الحاج ملا هدایت الله بدری، سرپرست وزارت مالیه ا.ا.ا با تجار و صنعت کاران فلزات داغمه دیدار کرد.

در این دیدار ، تجار فلزات داغمه نگرانی ها و پیشنهادات خود را به سرپرست وزارت مالیه اعلام کرده از رهبری وزارت مالیه خواستند تا ممنوعیت صادرات فلزات داغمه را لغو کرده و به ایشان اجازه صادرات فلزات متذکره را بدهد.

از سوی دیگر ، صنعت کاران فلزات داغمه خواستند که صادرات فلزات داغمه تحت هیچ شرایطی مجاز نباشد زیرا ما ۵۰۰ میلیون دالر سرمایه گذاری و برای ۴۰۰۰ نفر شغل ایجاد کرده ایم. کشورهای همسایه فلزات داغمه را به ما نمی فروشند، بنابراین ، اگر تمام فلزات داغمه موجود از افغانستان صادر شود ، کارخانه های ما ممکن است فلج شوند.

رهبری وزارت مالیه از هرگونه کمک و همکاری احتمالی برای صنعتگران و تاجران فلزات داغمه اطمینان داده افزود که هیچکس اجازه صادر یا قاچاق فلزات از کشور را نخواهد داشت. افغانستان در حال حاضر حدود ۴۰ کارخانه بزرگ ذوب آهن دارد که می توانند از این فلزات به خوبی استفاده کنند ، به طوری که در زمینه تولید جزء اصلی خواهد بود و برای شماری از افغان ها اشتغال ایجاد می کند.

خبر

در پایان این نشست ، رهبری وزارت مالیه به تولیدکنندگان و تجار فلزات داغمه دستور داد فهرستی از تجار و صنعتگران فلزات داغمه را از سراسر کشور تهیه کنند تا بتوانیم سرمایه گذاری ها و قابلیت های آن را ارزیابی کنیم.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۳۵
Background image

دوازدهمین نشست رهبری ریاست عمومی عواید برگزار گردید

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

دوازدهمین نشست رهبری ریاست عمومی عواید سال (۱۴۰۵) هـ.ش به ریاست الحاج مولوی سفرمحمد سحر رئیس عمومی عواید وزارت مالیه، با اشتراک معاون تخنیکی عواید، رؤسا و آمرین، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۳۰
Background image

کار نصب سیستم برق آفتابی در گمرک آی‌خانم ولایت تخار آغاز گردید

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

کار نصب سیستم برق آفتابی به ارزش حدود (۴.۸) میلیون افغانی در گمرک آی‌خانم ولایت تخار از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه آغاز گردید.
قبل از این برای تأمین نیازهای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

نشست اداری ریاست عمومی گمرکات دایر گردید

۲۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

دوازدهمین نشست اداری ریاست عمومی گمرکات سال (۱۴۰۵) هـ.ش تحت ریاست الحاج محمد حامد احمد رئیس عمومی گمرکات در مقام این ریاست برگزار گردید.
در این نشست که معاونین. . .

بازگشت به صفحه خبر