وزیر مالیه از امور کانال قوش تیپه بازدید نمود

admin_mof
شنبه ۱۴۰۱/۹/۱۹ - ۱۰:۳۴
خبر

مولوی هدایت الله بدری سرپرست وزارت مالیه، عبدالرحمن عطاش رئیس عمومی اجرایوی شرکت انکشاف ملی، محمد داود مزمل والی بلخ و هیئت همراه طی سفر شان به ولایت بلخ از بخش های مختلف کانال قوش تیپه بازدید نمودند.
مولوی هدایت الله بدری سرپرست وزارت مالیه ضمن ابراز خورسندی از امور کانال قوش تیپه افزود؛ ا.ا.ا متعهد است تا تحت هر شرایطی کار این پروژه بزرگ و ملیلا را به اتمام برساند که تمامی هزینه های آن از عواید داخلی کشور تامین میگردد.
عبدالرحمن عطاش رئیس عمومی اجرایوی شرکت انکشاف ملی ضمن سپاسگزای از هیأت بازدید کننده، اطمینان داد که کار حفر کانال توسط ۳۲۵۰ ماشینری با سرعت بالا در حال انجام است و تلاش داریم تا امور این پروژه بزرگ و ملی با کیفیت و کمیت بهتر به پایان برسد.

خبر

قابل یادآوریست که کانال قوش تیپه یکی از پروژه های بزرگ ملی و تاریخی کشور بوده که با تکمیل آن حدود سه و نیم میلیون جریب زمین بایر و بی حاصل شمال کشور آبیاری خواهد شد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۶
Background image

برنامه های ارتقای ظرفیت برای کارمندان مستوفیت‌های میدان وردک و زابل آغاز گردید

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
طبق پلان تدریسی اکادمی ملی عواید و گمرکات وزارت مالیه دو برنامه آموزشی تحت عنوان «ارتقای ظرفیت و مسلکی‌سازی» برای کارمندان مستوفیت‌های میدان وردگ و زابل آغاز گردید.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۲۳
Background image

رئیس عمومی املاک امارتی به ولایت قندهار سفر نمود

۱۰ ثور۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس عمومی املاک امارتی وزارت مالیه الحاج حافظ عبدالقدیر حقانی، در جریان سفر خود به ولایت قندهار با مستوفی و مسئولین املاک این ولایت دیدار نمود.
در این دیدار در مورد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۰:۴۳
Background image

برنامه آموزشی برای کارمندان گمرک فراه آغاز گردید

۱۰ ثور۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس پلان تدریسی اکادمی ملی گمرکات و عواید وزارت مالیه برنامه آموزشی برای کارمندان بخش‌های مختلف گمرک فراه آغاز گردید.
در این برنامه قانون گمرکات، لایحه وظایف بست‌های. . .

بازگشت به صفحه خبر