ریاست عمومی شرکت های دولتی گزارش جامع فعالیت ها و دستآورد های خود را با رهبری وزارت مالیه شریک ساخت

admin_mof
یکشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۸ - ۹:۴۴

هیئت رهبری ریاست عمومی شرکت های دولتی طی دیدار با سرپرست وزارت مالیه در مورد وضعیت کُلی شرکت های دولتی معلومات ارائه نمود.
در این دیدار رهبری ریاست عمومی شرکت های دولتی ضمن شریک ساختن فعالیت ها و دستآورد ها به رهبری وزارت مالیه گفت، شرکت های دولتی نقش مهمی در اقتصاد کشور تامین رفاه جامعه داشته و می تواند منحیث چشمه جدید عوایدی به بودجه ملی کشور کمک نمایند. همچنان خاطر نشان ساخت که در افغانستان حدوداً (۴۲) شرکت دولتی و یک تصدی وجود دارد. از آن جمله (۳۲) شرکت دولتی تحت مدیریت ریاست عمومی شرکت های دولتی وزارت مالیه فعالیت می نماید که (۱۲) شرکت با آمدن امارت اسلامی از نو فعال گردیده و ارزش (۱۶) شرکت دولتی (۴۲) میلیارد افغانی افزایش یافته است.
رهبری شرکت های دولتی نیز علاوه نمود که بعد از تحولات اخیر در کشور (۱۹۰۰۰) هزار جریب زمین از نزد غاصبین به نفع دولت رها شده است که اکنون اغلب شرکت های دولتی از ضرر به نفع آمده اند و بیشتر از قبل به دولت مالیه می دهند. با اتخاذ تصامیم که روی دست است قرار است از طریق تطبیق طرح های اصلاحی و جلب سرمایه گذاری فعالیت شرکت های دولتی توسعه یافته و زمینه کار برای مردم مساعد گردد.
در اخیر سرپرست وزارت مالیه پس از استماع گزارش دستآورد ها، مشکلات و پیشنهادات ریاست عمومی شرکت های دولتی، از همکاری همه جانبه با این اداره اطمینان داده و هدایات لازم را جهت بهبود امور شرکت ها،کمک به بودجه ملی منحیث چشمه جدیدی عوایدی و رسیدن به خودکفایی ارائه دادند.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۱۲
Background image

آمریت سمع شکایات وزارت مالیه به (۹) شکایت رسیدگی کرده است

 ۷ ثور۱۴۰۵هـ.ش

آمریت سمع شکایات تفتیش داخلی وزارت مالیه رسیدگی به شکایات ناشی از فساد، کم کاری، سهل انگاری و برخورد غیر مسئولانه برخی مسئولین مربوط به این وزارت را به عهده داشته و به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۳:۵۸
Background image

رئیس عمومی تفتیش داخلی به همراهی یک هیئت به یکتعداد ولایت های غربی کشور سفر نمود

۵ ثور۱۴۰۵هـ.ش
تحت رهبری ملا عصمت‌الله منیب رئیس عمومی تفتیش داخلی وزارت مالیه یک هیئت به منظور ارزیابی امور و پیگری تطبیق هدایات تفتیش، از گمرکات و مستوفیت‌های ولایت های هرات، فراه و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۵۰
Background image

جلسه به منظور ساده سازی پروسه های حمایوی، تدارکاتی، خدماتی و مالی واداری دایر گردید

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه به منظور ساده سازی پروسه های (حمایوی، تدارکاتی، خدماتی و مالی و اداری) با اشتراک نمایندگان اداره امور، اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی و وزارت مالیه در تالار جلسات. . .

بازگشت به صفحه خبر