معین اداری و کفیل وزارت مالیه با معاون قبلی سرمنشی سازمان ملل متحد در امور جرایم و مواد مخدر دیدار کرد

admin_mof
شنبه ۱۴۰۲/۸/۲۰ - ۱۲:۵۶
خبر

محترم پینو الارچی «Pino Arlacchi» در این دیدار پذیرفت که به شمول دیگر پیشرفت ها در افغانستان؛ در بخش کشت و قاچاق مواد مخدر کاهش قابل ملاحظه به میان امده است. نامبرده افزود، که این یک گام مثبت برای افغانستان و جهان است. پس ضروری است که جهانیان با دهاقین افغان در بخش تهیه کشت بدیل کوکنار همکاری لازم نمایند.
معین اداری و کفیل وزارت مالیه محترم حمد الله «زاهد» از نظر مثبت محترم «الارچی» تشکری نموده افزود: کشت، تولید و قاچاق مواد مخدر برای تمام کشور ها معضل جدی بوده و امارت اسلامی با این پدیده مبارزه قاطع می کند و جهان باید با دهاقین افغان در این زمینه و به میان اوردن راه های بدیل کمک و همکاری نمایند.
معین اداری و کفیل وزارت مالیه همچنان افزود، امارت اسلامی افغانستان با کشور ها و سازمان های جهانی در بخش از بین بردن مواد مخدر اماده هرگونه همکاری سازنده و گفتگوی رو در رو می باشند.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۵۰
Background image

جلسه به منظور ساده سازی پروسه های حمایوی، تدارکاتی، خدماتی و مالی واداری دایر گردید

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه به منظور ساده سازی پروسه های (حمایوی، تدارکاتی، خدماتی و مالی و اداری) با اشتراک نمایندگان اداره امور، اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی و وزارت مالیه در تالار جلسات. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۱۴
Background image

هیئت ریاست عمومی املاک امارتی به ولایت های لغمان و ننگرهار سفر نمود

 ۳ثور۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت تخنیکی و مسلکی ریاست املاک امارتی وزارت مالیه تحت رهبری رئیس عمومی این ریاست الحاج حافظ عبدالقدیر حقانی، به ولایت‌های لغمان و ننگرهار سفر رسمی نمود.
این هیئت به طور. . .

بازگشت به صفحه خبر