رئیس عمومی گمرکات به ولایت هرات سفر کرد!

admin_mof
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۳۰ - ۱۴:۳۸
عکس

الحاج مفتی عبدالمتین سعید رئیس عمومی گمرکات که به سرپرستی یک هیئت تخنیکی به ولایت هرات سفر کرده بود با حضور شیخ الحدیث مولانا نور احمد اسلام جار والی هرات با برخی از تجار و صنعتکاران این ولایت دیدار کرد.
در این دیدارها که محترم محمد ابراهیم خلیل، رئیس تنفيذ قانون ریاست عمومی گمرکات، همراهی وی را میکرد، معاون والی هرات و رئیس گمرک نیز حضور داشتند. در ابتدا تجار و صنعتکاران ولایت مذکور به نوبه خود به منظور رقابت سالم در بازارها و حمایت از فابریکات صنعتی جلوگیری از قاچاق، در رابطه به وارد نمودن موترهای دستی پاکستان، طی مراحل اموال تجاری در گمرک سرحدی اسلام قلعه، افزایش مدت کاری گمرک هرات و بلند رفتن تعرفه اموال تولیدی داخلی، مشکلات و پیشنهادات خویش را با رئیس عمومی گمرکات شریک ساختند.
رئیس عمومی گمرکات پس از استماع مشکلات و پیشنهادات آنان گفت، ریاست عمومی گمرکات تمامی تدابیر لازم را برای جلوگیری از قاچاق اموال در سطح کشور گرفته است، که حدود (۹۴) هزار تن اموال قاچاق فقط در شش ماه نخست سال روان کشف و ضبط گردیده است. وی به مسئولین گمرک هرات هدایات لازم را جهت رفع برخی از مشکلات تجار و صنعتکاران داده و به آنان اطمینان داد که مشکلات باقی مانده نیز در اسرع وقت حل خواهد شد.
رئیس عمومی گمرکات در این سفر امور گمرک محصولی هرات و گمرک سرحدی اسلام قلعه را از نزدیک مورد ارزیابی قرار داده و در قسمت کاری ضمن استماع مشکلات کارمندان، جهت بهبود امور هدایات لازم را نیز به مسئولین و کارمندان گمرک مذکور ارائه نمود.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۳۵
Background image

دوازدهمین نشست رهبری ریاست عمومی عواید برگزار گردید

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

دوازدهمین نشست رهبری ریاست عمومی عواید سال (۱۴۰۵) هـ.ش به ریاست الحاج مولوی سفرمحمد سحر رئیس عمومی عواید وزارت مالیه، با اشتراک معاون تخنیکی عواید، رؤسا و آمرین، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۳۰
Background image

کار نصب سیستم برق آفتابی در گمرک آی‌خانم ولایت تخار آغاز گردید

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

کار نصب سیستم برق آفتابی به ارزش حدود (۴.۸) میلیون افغانی در گمرک آی‌خانم ولایت تخار از سوی ریاست عمومی گمرکات وزارت مالیه آغاز گردید.
قبل از این برای تأمین نیازهای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

نشست اداری ریاست عمومی گمرکات دایر گردید

۲۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

دوازدهمین نشست اداری ریاست عمومی گمرکات سال (۱۴۰۵) هـ.ش تحت ریاست الحاج محمد حامد احمد رئیس عمومی گمرکات در مقام این ریاست برگزار گردید.
در این نشست که معاونین. . .

بازگشت به صفحه خبر