یا دآوری مهم و اهمیت انتخاب پروژه ها!

admin_mof
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۶ - ۱۵:۲۷
............

این که بودجه ملی افغانستان پس از حاکمیت دوباره امارت اسلامی از منابع داخلی تمویل می گردد؛ بر همین اساس، وزارت مالیه نیز فعالیت ها (پروژه های) دارای اولویت را مدنظر گرفت که برای افزایش عواید ملی، ایجاد شفافیت، فراهم سازی تسهیلات به تجار و مالیه دهندگان مفید بوده و همچنین توجه قابل ملاحظه برای از بین بردن مصارف نیز صورت گرفته است که به سبب آن زمینه خوبی برای به مصرف رساندن بهتر بودجه انکشافی و صرفه جویی مهیا شده است و بودجه مذکور برای فعلاً کافی می باشد.

اعلامیه هاهمه اعلامیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image
شنبه ۱۴۰۲/۷/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی گمرکات به شرکت های تجارتی و فابریکات صنعتی

بر بنیاد حکم رهبری امارت اسلامی افغانستان تمام شرکت ها مکلف اند تا اموال تجارتی خویش در گمرکات توسط نماینده رسمی طی مراحل نمایند. همچنان بر اساس همین حکم یک نفر میتواند که نماینده سه . . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۸:۴۲
Background image

اطلاعیه شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان در رابطه به شارت لیست متقاضیان ۱۳۳ بست

شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان مربوط وزارت مالیه، قبلاً به تعداد (۱۳۳) بست های مختلف خویش را جهت جذب و استخدام افراد مسلکی و مجرب از طریق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۱:۴۷
Background image

دهمین نشست هیئت نظارت کننده بر فعالیت های وزارت خانه و ادارات اقتصادی برگزار گردید

۳۰حمل ۱۴۰۵هـ.ش

دهمین نشست هیئت نظارت کننده بر فعالیت‌های وزارتخانه‌ها و ادارات اقتصادی تحت ریاست الحاج مفتی عبدالمتین سعید معین عواید و گمرکات وزارت مالیه و با حضورداشت نمایندگان با. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۱:۳۱
Background image

اعلان داوطلبی!

تاریخ شروع: 30 حمل 1405
تاریخ ختم: 8 ثور 1405

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۱:۴۶
Background image

فعالیت های اداری سالانه یک تعداد مستوفیان ارزیابی گردید

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش

نشست ارزیابی سالانه فعالیت‌های اداری سال (۱۴۰۴) هـ.ش (۲۰) تن از مستوفیان تحت رهبری الحاج مولوی سفر محمد سحر رئیس عمومی عواید وزارت مالیه، در تالار جلسات معینیت عواید و. . .

بازگشت به صفحه خبر